Like-urile la politicieni pe Facebook

By | noiembrie 7, 2014
ponta like

Hai să clarificăm o treabă, măcar acum, pe sfârşit de circ: da, eu i-am dat like lui Ponta pe Facebook. Eu am căutat Victor Ponta şi i-am dat like paginii. De ce am făcut asta?

Poate înainte să mă întrebi aşa ceva sau să mă sfătuieşti pe cine nu ar trebui să urmăresc pe Facebook ar trebui să gândeşti lucrurile în felul următor:
Un ateu, în adevăratul sens al cuvântului, cunoaşte Biblia ceva mai bine decât un credincios adevărat.
Un ateu, în adevăratul sens al cuvântului, a fost la Biserică.
Un ateu, în adevăratul sens al cuvântului, a cântat Prohodul măcar o dată, i s-a făcut rău în Biserică de la căldură măcar o dată şi a pupat o icoană măcar o dată.

Mi se pare copilăresc să spui că nu-ţi place ciorba cu toate că nu ai gustat niciodată.

Anyway, sunt mai multe motive pentru care i-am dat like comunistului pe Facebook. I-am dat like şi Elenei Udrea, Monicăi Macovei şi neamţului (care vrea să ne vândă ţara, să gazeze pensionarii şi care nu e tânăr, frumos, cu putere de muncă şi mai şi vorbeşte rar de parcă nu ştie româna, nu-i aşa?). În primul rând, vreau să văd dacă zice vreo ceva de Galaţi pe Facebook şi mi-ar plăcea să fiu primul care vede. În al doilea rând, vreau să văd ce gafe mai face smm-ul. În al treilea rând, i-am dat like pentru că aşa am considerat eu că este normal.

Dacă nu ai capacitatea de a filtra informaţia de pe Facebook, atunci nu da like la nicio chestie de genul. Află ce mai e nou din postările prietenilor tăi. Nu prea-mi pasă, e treaba ta.

Aşa că hai să nu vă mai căcaţi pe voi cu strochi că „oh, vai, i-ai dat like lui Ponta, te sfătuiesc să-ţi revizuieşti opţiunea!”. Nu de alta, dar pute şi păreţi nişte atei nubi care vor să dea foc la biserici şi să omoare credincioşi.

Follow me

Adi

Galatean de 29 de ani, mutat in Cluj din 2016. Imi plac PPC-urile, filmele, jocurile video si bunul simt.
Follow me

Abonează-te la adibot.ro prin email

Dacă îţi plac articolele de pe acest blog, adaugă-ţi adresa de email mai jos. Scriu maxim două articole pe zi, deci nu te spamez :)

Alătură-te celor 759 de abonați

One thought on “Like-urile la politicieni pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *