Li-ber-ta-te!

By | februarie 6, 2012

Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! De fapt, nu prea-mi pasă de ce s-a întâmplat în România. Surprinzător, demisia guvernului Boc nu a venit ca un șoc pentru mine și zău de m-a atins în vreun fel.

Mai anul trecut vă vorbeam despre un tip cu un nume imposibil de pronunțat care, trăind în universul lui, a ucis în jur de 77 de persoane. Una bucata buombă și multe egzecuții. În caz că vreți să vă reamintiți ni aci!


Ei bine, măcelarul vrea li-ber-ta-te
! Aparent, specialiștii- adică ăștia care i-au studiat mintea nițel- consideră că cel mai bine ar fi ca el să fie internat într-un ospiciu pentru a fi monitorizat. Mi se pare stupid, dar mă rog.

Am fost surprins de cât de bușit poate fi omul ăsta! „Un atac preventiv împotriva trădătorilor patriei” comis pentru „apărarea populaţiei etnice norvegiene”, spune măcelarul, conform Mediafax. Mnoh, din fericire, nu am de ce să-l urăsc pentru că nu mi-a făcut absolut nimic. Dar de m-aș fi numărat printre oamenii care au pierdut o persoană dragă din cauza senilității ăstuia aș avea un singur tratament pentru el.

E o pădure tare frumoasă, pe malul Dunării, înainte de Cotul Pisicii. Mi-o amintesc pentru că obișnuiam să merg cu taică-miu la pescuit acolo. Un singur aspect e „dureros”: populația de țânțari. Și, mamă, ce țânțari! Ei bine, omul ăsta bolnav merită să fie legat de un copac timp de 10 ore și lăsat pradă țânțarilor. Doar 10 ore ca să nu moară.

Vă invit la un exercițiu de imaginație(bolnavă): ce metode de tortură ar merita omul ăsta? În cazul în care considerați că nu merită așa ceva, vă rog argumentați.

Follow me

Adi

Galatean de 29 de ani, mutat in Cluj din 2016. Imi plac PPC-urile, filmele, jocurile video si bunul simt.
Follow me

Abonează-te la adibot.ro prin email

Dacă îţi plac articolele de pe acest blog, adaugă-ţi adresa de email mai jos. Scriu maxim două articole pe zi, deci nu te spamez :)

Alătură-te celor 759 de abonați

One thought on “Li-ber-ta-te!

  1. kontraziceri

    De obicei tortura e folosită ca să obţii ceva; de la el ai putea să obţii doar o anumită plăcere că ţipă, totuşi asta n-ar învia oamenii omorâţi dintre care sunt sigur că măcar câţiva nu meritau asta. Pân` la urmă dacă e închis e o urmă de speranţă cinică cum că s-ar reabilita şi s-ar ierta pe sine.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *