Lepră, student, tupeist şi leneş. Profii sunt idioţi. Gen

By | ianuarie 31, 2013

kill it with fire
Pfai, mai am încă un semestru până termin facultatea, până scap de profii ăştia cretini şi absurzi. Chestia e că nu sunt sigur dacă reuşesc să dau licenţa la timp… nu au vrut să mă treacă, frate! Cum să-mi spui că m-ai picat pentru că nu am scris „coordonatoare” în loc de „subordonatoare”? E doar un amărât de prefix(sau e sufix?) acolo pe care îl putea tăia şi putea să-mi scadă un 0,01 din notă şi gata! Nu mi se pare corect! Cele două cuvinte se aseamănă şi rimează, ca în poeziile lui Creangă.

Nu am venit la şcoală până acum pentru că nu pot să mă trezesc dimineaţa. Nu e vina mea că serialele apar pe filelist pe la 4-5 dimineaţa! Şi chiar dacă mă trezeam, nu aveam bani să vin la şcoală şi să fim serioşi, n-o să merg 2 kilometri pe jos! Mă piş pe şcoala lor!

Am vreo 10 restanţe, nu mă descurc să copiez… Eu încerc, chiar încerc, dar nu se poate! E prea greu, frate! Nu ştiu cum reuşesc ăştia să treacă, cred că au pile.

Ia să văd ce examen am mâine… Literatură română, de la ora 10. Pfai! Ia să întreb pe Facebook ce avem de învăţat… „Băi, examenul de mâine la ce oră e? Aveţi cursuri, ceva? Se poate copia? Oare dacă-i spun că nu am venit la seminarii pentru că APĂ, mă primeşte la examen?”. Bun. Gata. Acum aştept să-mi răspundă. Pfff! Deja m-am plictisit… Ia să mai bag un serial!

… dimineaţă, la examen…

Pfai, mi-e somn de mor! „Băi, v-aţi învăţat ceva? Eu n-am învăţat nimic, pana mea, nu am avut cursuri şi când naiba să înveţi aşa de mult? Lasă-mă, frate! Auzi, tu ţi-ai învăţat, nu? Mă ajuţi şi pe mine?”

… vin subiectele…

Aoleuuu! Prima întrebare: Cine a scris Hanul Ancuţei? Pft! Simplu! ELIADE.

The future is bright, the future is „ardeţi în flăcările Vezuviului!!!!”

Follow me

Adi

Galatean de 29 de ani, mutat in Cluj din 2016. Imi plac PPC-urile, filmele, jocurile video si bunul simt.
Follow me

Abonează-te la adibot.ro prin email

Dacă îţi plac articolele de pe acest blog, adaugă-ţi adresa de email mai jos. Scriu maxim două articole pe zi, deci nu te spamez :)

Alătură-te celor 759 de abonați

2 thoughts on “Lepră, student, tupeist şi leneş. Profii sunt idioţi. Gen

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *