Legalizarea marijuanei – o tâmpenie

By | septembrie 22, 2014
marijuana

Mi se pare puţin cretină toată vâlva cu legalizarea marijuanei care a cuprins mapamondul după ce acest lucru s-a întâmplat în câteva state din lume.

Zilele astea, una dintre ştirile care a făcut mare vâlvă prin newsfeed-ul meu a fost legată de isprava unei reporteriţe din Alaska, care a spus în emisie „Fuck it, i quit!” şi a început să se plângă că marijuana nu e legală unde munceşte ea.

Pana mea, probabil nu-şi va primi banii pe munca depusă şi va fi dur penalizată pe tema asta. Dar presupun că merită… fireşte.

Mi se pare o tâmpenie să militezi pentru legalizarea marijuanei. Da, am fumat. Da, e ok. Dar rar. Oricât de mult ar lăuda-o lumea, marijuana rămâne un drog… uşor, recreaţional, whatever.

Ai trecut de 20 de ani şi încă ai impulsuri cu „Legalize marijuana”, „Nu călcaţi iarba, fumaţi-o!”? Ih, împuşcă-te. Ai o părere diferită? Felicitări, eşti spălat pe creier.

Follow me

Adi

Galatean de 29 de ani, mutat in Cluj din 2016. Imi plac PPC-urile, filmele, jocurile video si bunul simt.
Follow me

Abonează-te la adibot.ro prin email

Dacă îţi plac articolele de pe acest blog, adaugă-ţi adresa de email mai jos. Scriu maxim două articole pe zi, deci nu te spamez :)

Alătură-te celor 758 de abonați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *