Latrinele și românii proști m-au speriat

Aseară, femeia a exclamat un ciudat „ce naiba?!”. Se uita la nuș ce emisiune pe Latrina unu și l-am auzit de Gâdea, subit, prin căști și sunt de AK-47. Întrerupseseră emisiunea ca să plângă în direct… Nu am ascultat nicio secundă ce căcat se mânca acolo, căci am convingerea că se mânca încet și grațios.

Marți, circul continuă.

Antena 3 e aici! Tu?

Publicată de Mihai Gadea pe Marţi, 16 februarie 2016

Am dat peste asta, pe Facebook, pentru că unul dintre prietenii mei a comentat ceva la poza aia. M-am uitat peste câteva share-uri, să văd ce spune lumea. M-am speriat. M-am uitat peste câteva comentarii, să văd ce spune lumea. M-am îngrozit.

Știam deja că există foarte mulți proști pe internet. Dar nu am realizat niciodată cât de întunecată poate fi partea care nu ține de news-feed-ul meu. Nu am crezut vreodată că există atât de mulți oameni care se lasă păcăliți aiurea de către cireada asta de mâncători de rahat și pupincuriști de securist împuțit.

Rămâneți în ce căcat vreți voi, latrinelor, nu-i pasă nimănui. Sper să-și dea duhul mai repede, să o apuce pe drumul lui DDTV.

Ah, și dacă o invocați pe aia cu „hurr durr libertatea presei”, ceea ce fac latrinele nu ține sub nicio formă de jurnalism. Tăriceanu, un muist jegos și puțin context, ca să înțelegi.

Cifra magică: 60.000.000.000 de EURO.

Bonus:

Dimitri şi Antena 3

Dimitri tocmai a aflat despre drama prin care trec angajaţii varanului

Publicată de Ferenc József pe Luni, 15 februarie 2016

2 thoughts on “Latrinele și românii proști m-au speriat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.