„Cine citeşte jurnalul.ro e un imbecil”, spune jurnalul.ro

By | septembrie 29, 2014

Ştiu bine ce înseamnă să-ţi scadă traficul şi să auzi chestia asta constant, de parcă nu ai fi ştiut-o deja. Soluţii de redresare sunt, unele mai bune, altele mai proaste, unele mai uşoare, altele anevoioase.

Probabil acelaşi lucru se întâmplă la Jurnalul Naţional, care a ales cea mai idioată soluţie, transformându-se într-o mizerie băşinoasă.

Într-un articol cretin prin care îşi cresc publicaţiile naţionale traficul, o parte dintre cititorii jurnalul.ro sunt făcuţi imbecili şi primesc un zâmbăreţ „:D”.

NWRadu, pe blogul căruia am văzut chestia asta, o numeşte sinceritate.

Amu’, eu cred că cineva şi-a dat demisia şi-a zis să facă „o treabă” înainte de plecare şi nu are cine să-i ia locul momentan, motiv pentru care mizeria era pe site chiar şi luni la ora 15,55.

jurnalul national jurnalul.ro

Pe de-o parte e bine. Oricine s-o dus să citească chestia aia canceroasă pentru retină, în speranţa că va vedea doi studenţi români cum se babardesc în sala de curs, chiar merită să i se aducă aminte că e imbecil.

 

Follow me

Adi

Galatean de 29 de ani, mutat in Cluj din 2016. Imi plac PPC-urile, filmele, jocurile video si bunul simt.
Follow me

Abonează-te la adibot.ro prin email

Dacă îţi plac articolele de pe acest blog, adaugă-ţi adresa de email mai jos. Scriu maxim două articole pe zi, deci nu te spamez :)

Alătură-te celor 758 de abonați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *