Jocuri PC pentru copii… Ioi!

By | decembrie 15, 2014
retard

Sâmbătă am fost pe la ai mei. Mai un Kauffland, o cheltuială de bani, o mămăligă cu brânză de burduf… chestii d-astea. Laptopul meu cel mişto l-am „vândut” fratelui, pe 100 de lei. Ce-am găsit pe el…

Bă, dacă ar fi păstrat colecţia mea de porn, atent adunată şi cu moft selecţionată, n-aş fi spus nimic. Dar pe desktop trona un icon care nu mai are nevoie de comentarii: GOAT SIMULATOR.

Jocul e 10 euro, hauzi! Oamenii deja fac hărţi şi căprii noi. Poţi să te şi baţi cu alte capre.

Înţeleg jocurile în care simulezi actul sexual. Le pricep, e ok. Înţeleg jocurile gen SIMS sau ceva viaţa alternativă online.

DE CE MAMA DREACU’ AI VREA SĂ FII O CAPRĂ???

Plusez, lucrurile pot fi şi mai „fun” de-atât. Pe internet poţi fi orice. În jocurile PC poţi fi chiar şi o felie de pâine.

Codin, de la Creative Monkeyz dă o notă interesantă jocului. Nu l-aş juca în veaţa mea, dar m-am uitat la vreo 20 de minute şi am râs ca un idiot, la birou, cu mâinile la gură. Înjură omul, aşa că dacă ai copiii pe lângă tine, sau ceva mamă, sau eşti o pudică pacifistă, pune-ţi căştile sau nu da play.

Îmi place să cred că generaţia tânără nu e retardată. Jocurile astea nu arată faptul că plozii/tinerii sunt nişte cretini „infectaţi” cu sindromul Down. Cred… Sper…

Sunt confuz.

Later edit, via frati-miu: există şi rock simulator. Adică eşti o piatră. Cea mai vie chestie din lume.

Şi mai later edit: avem twerk simulator, boob simulator, BAU simulator (aici am clacat), simulator de chirurgi, simulator de cumpărături de crăciun, simulator de fumat, simulator de „când te îneci ca o jită” şi, fireşte, dacă vă uitaţi la SouthPark, veţi recunoaşte personajul din clipul următor:

Nu am fost niciodată mai confuz de-atât.

Follow me

Adi

Galatean de 29 de ani, mutat in Cluj din 2016. Imi plac PPC-urile, filmele, jocurile video si bunul simt.
Follow me

Abonează-te la adibot.ro prin email

Dacă îţi plac articolele de pe acest blog, adaugă-ţi adresa de email mai jos. Scriu maxim două articole pe zi, deci nu te spamez :)

Alătură-te celor 758 de abonați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *