It comes a time și încă ceva

By | iunie 12, 2012

De când mă știu am avut probleme cu dantura. Unu la mână pentru că încă de mic universul m-a urât și doi la mână pentru că am crescut în zona în care am crescut. Aș putea invoca și niște teorii conspiraționale cum că Cenobîlul e de vină dar să mă piș pe el! De ar fi adevărat nu putea să îmi dea superputeri sau ceva?! Pe de altă parte mi-am cam luat pumni, borduri și crengi în gură cât am fost mic, poate de acolo se trage sau poate de la țigări…

A început sesiunea de ceva timp și am zis că de data asta chiar pun burta pe carte și mă pregătesc. Și mi-am pus pe telefon, la fiecare examen, cursurile și am păstrat megabites de net pe cartelă- deși am wireless la facultate- ca să pot accesa toate sursele necesare. Egzact, ca un student silitor, de nota 8- că nu vreau 10. Totuși mai e nevoie de câte un eseu. În cazul primului, primăria din Galați a decis că ziua în care va tăia un ditamai copacul e musai să coincidă cu ziua în care mă pun eu pe treabă. Apoi, o măsea a decis că e musai să se umfle și să îmi arate încă o dată cât de sweet e durerea infernală exact cu o zi înainte de un foarte greu examen.

Nu am dormit toată noaptea pentru că am avut jumătatea stângă de muie amorțită. Era amuzant așa pentru că simțeam mii de liliputani înțepându-mi fața cu niște ace minuscule…

Aseară am încercat aplicația de Facebook lansată cu ocazia noii campanii Vodafone. Nu e mare lucru, alegerea prietenilor e aleatoare din câte am observat dar mi-a pus pe fața amorțită un zâmbet plăcut.
Puteți vedea aici rezultatul meu și vă invit să încercați și voi și să îmi arătați ce a ieșit(fie pe Facebook, fie aici, în comentarii).

V-am tot bătut la cap cu exemple de oameni care fac mai mult decât majoritatea și cu exemple de oameni care fac lucruri pentru cei din jur. Alfageneration un ONG foarte tânăr din Galați își începe activitatea în curând dar pentru a face un proiect relevant și de impact vrea mai întâi să afle care sunt nevoile tinerilor cărora li se adresează. Pentru asta, atât eu cât și cei din ONG, roagă completarea cât mai sinceră a chestionarului acesta.

And i need a job! Mă poate ajuta cineva în sensul ăsta? Fac aproape orice, învăț orice și repede!

Follow me

Adi

Galatean de 29 de ani, mutat in Cluj din 2016. Imi plac PPC-urile, filmele, jocurile video si bunul simt.
Follow me

Abonează-te la adibot.ro prin email

Dacă îţi plac articolele de pe acest blog, adaugă-ţi adresa de email mai jos. Scriu maxim două articole pe zi, deci nu te spamez :)

Alătură-te celor 758 de abonați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *