In realitate… e altfel

By | aprilie 13, 2012

Astazi fu pe Realitatea TV o emisiune despre copiii din Delta Dunarii. Drama, evident, dar cu tot cinismul din lume nu ai cum sa nu realizezi ca niciunul dintre copiii aia nu e vinovat de ceva pentru a duce o astfel de viata. Ne este noua, cei care am avut internet si smartfoane de mici, greu pentru ca suntem niste rasfatati.

Nu am apucat sa prind toata emisiunea pentru ca a tot trebuit sa fac drumuri pe la magazine pentru ca pe mama a cuprins-o febra sarbatorilor si vrea sa faca si cozonac si aia si ailalta. Ma rog, a trebuit sa fac multe cumparaturi.

Am apucat sa sed pe fotoliu si sa pufai o tigare alaturi de unde pahar de cola si am ascultat atent ce se spunea pe acolo. Nimic nou, realizasem treburile astea cu ceva timp in urma. Lucrurile sunt asa cum sunt din cauza politicii. Se dau legi si-asa mai departe dar ai nostri reprezentanti sunt prea ocupati sa suga din buzunarul poporului pentru a le da atentie.

Tocmai aici zic eu ca este problema. Bat la pariu ca nu sunt singurul roman cu drept de vot care a realizat treaba asta si toata lumea vorbeste despre treaba asta dar totusi pe ei ii doare la poponeata. ‘People should not be afraid of their governments! Governments should be afraid of their people!’

Suntem nepasatori. Daca suntem atat de nepasatori, de ce dracu ne tot plangem? Daca ne-am obisnuit sa spunem lucruri doar de dragul de a le spune si in rest inghitem orice cacat ni se azvarle, de ce ne plangem?

Intrebari fara raspuns.

Powered by Moto.

Follow me

Adi

Galatean de 29 de ani, mutat in Cluj din 2016. Imi plac PPC-urile, filmele, jocurile video si bunul simt.
Follow me

Abonează-te la adibot.ro prin email

Dacă îţi plac articolele de pe acest blog, adaugă-ţi adresa de email mai jos. Scriu maxim două articole pe zi, deci nu te spamez :)

Alătură-te celor 759 de abonați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *