I’M PRO SHOW – spectacol de improvizaţie cu Social Act Theatre

By | februarie 9, 2015
social act theatre

Lumea de la Social Act Theatre o intrat pe scena gălăţeană de teatru cu un oarecare „bang!”. Piesa „Doggystyle” a fost foarte bine primită şi de fiecare dată a fost jucată sold out, uneori chiar şi cu personalităţi importante din oraş în sală. Apoi au organizat un Festival de Teatru Independent – Butterfly Effect, care iarăşi, a fost primit foarte ok de către publicul gălăţean.
Joi, va avea loc un alt spectacol de-al lor, unul puţin diferit.

Improvizaţia este mama lu spontaneitate, cum s-ar zice. Îmi amintesc de zilele când eram copil mic şi mucos, prin clasa a 11-a, şi jucam „teatru” la festivalul ăla cu licee. Au fost multe momente când ceva nu mergea conform planului şi trebuia să improvizăm ceva ca să nu priceapă sala că „ohshit, aici trebuia să spui…”. Fireşte, la un moment dat, am sărit o replică – mă rog, o pagină întreagă de replici – motiv pentru care nu m-am făcut actor, iar Horghidan da.

Social Act Theatre promite că la I’M PRO SHOW vor livra un joc actoricesc inedit, spontaneitate şi umor. Chestii de care sunt convins, i-am mai văzut, dar nu live, şi am râs brutal. Cum s-ar zice, fălcile-mi şi-au luat damaj fatal, căci mă dureau după ce se terminase spectacolul.

Ediţia asta din I’M PRO SHOW va avea loc joi, 12 februarie a.c., de la ora 20,00, în Union Jack Studio – care e pe strada Domnească, lângă biserica aia greacă, unde era Yoobi. Pe scenă vor urca Horghidan Radu-Andrei, Toma Florin, Mogoș Oana, Răzvan Clopoțel, Ștefan Aleksandru Forir şi Dudu (care se va ocupa de muzică).

Nu e teatru propriu-zis, ci un spectacol interactiv, în care nimic nu este pregătit dinainte. E altfel, e diferit şi spontan, aşa că merită încercat!

Biletele sunt 20 de lei, iar rezervări se pot face la 0757 888 691.

Follow me

Adi

Galatean de 29 de ani, mutat in Cluj din 2016. Imi plac PPC-urile, filmele, jocurile video si bunul simt.
Follow me

Abonează-te la adibot.ro prin email

Dacă îţi plac articolele de pe acest blog, adaugă-ţi adresa de email mai jos. Scriu maxim două articole pe zi, deci nu te spamez :)

Alătură-te celor 758 de abonați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *