Îmi place verde!

By | februarie 4, 2012

Sunt născut vara, la început de iulie, egzact atunci când Soarele strălucește mai puternic. Asta înseamnă două lucruri: urăsc frigul și sunt în zodia racului. Irelevant, știu. Sintagma din titlu are două sensuri dar în acest post voi aborda doar unul dintre ele.

Poluarea amenință planeta asta deși în ultimii zece ani s-au luat din ce în ce mai multe măsuri pentru a combate fenomenul. Din păcate, măsurile astea trebuiau adoptate undeva prin 1990. Efectele sunt vizibile și nu ai nevoie de cunoștințe avansate să le observi.

America, fără doar și poate, este țara ce poluează cel mai mult- zic eu- dar aparent, cel puțin în văzul lumii, sunt cei care caută cel mai aprig soluții. Astăzi vă prezint un proiect NASA, o idee care mi se pare genială deși sunt puțin sceptic de aplicabilitate.

Aruncați o privire peste prezentare și gândiți-vă la următoarele lucruri:
1. Combustibil alternativ. În ce măsură vor fi marile companii petroliere de acord cu trecerea la așa ceva?
2. Surse alternative de hrană. Giganți ca McDonalds sau producătorii de legume umflate chimic pentru hypermarketuri vor adopta așa ceva?
3. Cât de mult ar costa un laborator asemănător în România? Se merită?

Follow me

Adi

Galatean de 29 de ani, mutat in Cluj din 2016. Imi plac PPC-urile, filmele, jocurile video si bunul simt.
Follow me

Abonează-te la adibot.ro prin email

Dacă îţi plac articolele de pe acest blog, adaugă-ţi adresa de email mai jos. Scriu maxim două articole pe zi, deci nu te spamez :)

Alătură-te celor 759 de abonați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *