Îmi aștept tableta din viitor

Spuneam joi, pe Facebook, că e trist că au apus vremurile alea când dădeai o comandă pe eMag pe la 7-8 noaptea și o primeai a două zi pe la 9 dimineața. Mno, pe principiul „cum îi crești, așa îi ai”, tânjesc după vremurile alea și mi-ar fi plăcut și de data asta să-mi primesc mai repede produsul. Nu pentru că aș fi comandat ceva care ar face diferența dintre viață și moarte, dar îmi cumpăr chestii copilăroase atât de rar, încât cred că este justificat comportamentul meu de genul „are we there yet????”.

Firește, de când am dat comanda, verific statusul pachetului într-una. Căci vreau. Vreau să vină mai repede, să văd ce și cum.

Am observat că între timp – de la ultima mea comandă adică – eMag a schimbat firma de curierat cu care lucrează. Acum de livrare se ocupă Cargus – deși știam că le spune Urgent Cargus, mă rog.

Și tot dând click pe „AWB tracking” observ că joi s-au modificat puțin lucrurile. Și sunt și mai excited!

livrare curier emag

Tableta mea vine din viitor!!! 2051! Trebuie să aibă ceva quantum computing în ea, cu precizie! Presupun că Utok a evoluat enorm de mult și în 2051 este lider de piață pe întreg mapamondul. Bravo, băi! Bravo, Utok!

Sunt ferm convins că achiziția mea bazată doar pe patriotism și iubire de patrie, nicidecum pe „o iau pe aia că e cea mai eftină, mama mă-sii!”, a ajutat la construirea acestui imperiu Utok, care – iată! – mă alintă trimițându-mi o tabletă din viitor!

Bă, veața mea este plină de opulență și rafinament, dă-mă dreacu de băiet privilegiat! Ptiu!, să nu fie cu diochi!

Pentru curioși, monstrul cu ecran pe care mi l-am achiziționat se numește Utok iQ1000. Am să-i fac un review, în speranța că tableta a supraviețuit călătoriei prin mașina timpului Cargus, dacă mai este cineva curios ce și cum.

Sursa foto

3 thoughts on “Îmi aștept tableta din viitor

 1. Oana says:

  Cargus si Urgent Cargus sunt diferite. Cargus a preluat Urgent Curier acum vreo 2 ani, cam asa, iar acum e Urgent Cargus, dar cred ca functioneaza putin separat.

  Răspunde
  1. Adi says:

   Da, mă, știu că a fost la un moment dat o preluare. Am și luat parte la treaba cu „facem turul României ca să-ți livrăm produsul a doua zi”.

   Dar deja e a treia zi… după scripturi, iar copilul din mine devine nerăbdător.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.