Hai să… fim serioși!

By | ianuarie 15, 2012

Mâine am 2 examene dar sunt atât de bun încât nici nu o să învăț! Mi-am petrecut întreaga dimineață citind tot felul de articole folositoare. Mă rog, nu prea vă interesează treaba asta deci nu am să menționez nici măcar domeniul despre care citeam…

Pe Facebook Ticker am văzut la un moment dat o chestie interesantă ce mi-a atras atenția, mai ales după ce am văzut ieri în București, Brașov și Timișoara.

Mișcare Revoluționară 2012 Galați ce a fost înființată de un Jimmy Kool. Mesajul este scris cu Caps Lock, ca să se vadă- ce pelea mea?!- și motivul… Da!

Se dorește un protest, deși ai putea foarte ușor trage concluzia că se vrea o simplă plimbare din centru până în fața prefecturii. De ce? Păi… De ce nu?! Au ieșit Bucureștenii, noi trebuie să fim la fel!

Bă, hai să fim serioși! Nu sunt motive să ieși la protest! S-a rezolvat treaba cu Arafat, cei care au ieșit ieri și vor mai ieși și astăzi sunt doar persoane cu prea mult timp liber și lipsă de ocupații- nu voi menționa nimic despre IQ-ul lor- majoritatea fiind formată din pensionari. Stați liniștiți, nu vă duceți ca oile să ajungeți să țipați în cele din urmă „Oțelul, Oțelu!”.

Îl mănâncă în cur pe vreo unu să se ducă?!

Follow me

Adi

Galatean de 29 de ani, mutat in Cluj din 2016. Imi plac PPC-urile, filmele, jocurile video si bunul simt.
Follow me

Abonează-te la adibot.ro prin email

Dacă îţi plac articolele de pe acest blog, adaugă-ţi adresa de email mai jos. Scriu maxim două articole pe zi, deci nu te spamez :)

Alătură-te celor 759 de abonați

5 thoughts on “Hai să… fim serioși!

 1. Pingback: Cea mai zi! « New is always better!

 2. sebi

  Miscarea revolutionara-imi place cum suna. Dar pe cine inlaturam?Pe Basescu si sa-l inlocuim cu Ponta si Antonescu? ce gluma buna.:))

  Reply
 3. Adi

  Mie mi se pare extraordinar de retardat în continuare. Bun, Remus Cernea zice să iasă lumea pe stradă ca să grăbim „dictatura” băsistă.

  Îl dai jos. And now what?! Pe cine pui în loc?!

  Reply
 4. Catalin

  Oh , cum ucizi tu spiritu’ de revolutionar … Maica’mea , in furia ei oarba mai vrea o revolutie .” Jos Basescu! ” desi toata chestia asta a fost dictata de televiziuile lu’ voiculescu care au gasit momentul perfect cu ocazia legii sanatatii , in speranta ca mai strang si ei niste voturi pentru aia 5% . Brusc Romania si’a amintit ca e saraca …

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *