Google ne sabotează!

By | decembrie 3, 2011

Fu 1 Decembrie, ziua tuturor românilor și punctul culminant al campaniei Rom, ce dorește schimbarea imaginii românilor pe internet. Părerile sunt oarecum împărțite în ceea ce privește campania, dar mă jur, eu văd ceva pozitiv!

Spre rușinea mea, nu am căutat pe 1 Decembrie nimic pe Google. Ar fi trebuit să văd dacă această campanie a avut vreun rezultat ce-i drept, dar căcat, am dormit căci urmau turele de noapte după obositorul 30 Noiembrie – sărbătorit, evident, tot prin muncă! Aparent pe 1 Decembrie, Google oferea ca primă sugestie la căutarea „românii sunt”, cuvântul „educați”. Evrika! Am câștigat, să moară franța!

Da, am dat astăzi o căutare pe Gugăl, aceleași sugestii: păduchioși(de unde și până unde nu înțeleg), latini, de etnie. Partea cu românii sunt latini, nu o văd ca pe un lucru negativ sincer să fiu, pentru că, căcat, suntem latini, bă! Deci, ceva s-a pierdut pe drum sau cei de la Google ne urăsc foarte tare. Sau au făcut treaba cu „educați” doar așa pentru că era ziua noastră națională. Sau orice bucurie e de scrută durată…

Orice ar fi, eu știu că românii sunt tari și frumoși!
Tu ce părere ai? Cum sunt românii?

Follow me

Adi

Galatean de 29 de ani, mutat in Cluj din 2016. Imi plac PPC-urile, filmele, jocurile video si bunul simt.
Follow me

Abonează-te la adibot.ro prin email

Dacă îţi plac articolele de pe acest blog, adaugă-ţi adresa de email mai jos. Scriu maxim două articole pe zi, deci nu te spamez :)

Alătură-te celor 759 de abonați

One thought on “Google ne sabotează!

  1. rewsna

    Eu am citit pe mai multe forumuri discutii „fascinante” ale strainilor care puneau in discutie latinitatea romanilor.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *