George Carlin – Dumnezeul meu!

By | decembrie 13, 2011

Pentru că sunt adeptul sărbătoririi respectiv comemorării oamenilor tari fără nici un fel de motiv, astăzi voi vorbi puțin despre unul dintre cei mai tari oameni ce a făcut pipi pe planeta asta numită Pământ: George Carlin.

„There’s some really weird personal stuff you need to know.” spune site-ul oficial, site ce pare făcut de un fan. Sincer să fiu, e clar că sunt multe chestii interesante despre omul ăsta care merită menționate dar oricât de ciudate ar fi nu mi-aș schimba părerea despre el în veci.

Om de radio, comediant, actor și geniu, bă! George Carlin a fost un om tare drag mie, vestea morții sale întristându-mă cu adevărat(fără ipocrizie). Nu voi menționa foarte multe lucruri despre el pentru că datele și locurile nu reprezintă nimic. Tot ce contează este felul în care mă făcea omul ăsta să mă simt; și mă simțeam tare bine! Nu mă refer la relații intime și ar trebui să te plesnești dacă gândul ți-a fugit la așa ceva.

Îmi place să cred că nu era doar un actor foarte bun care zicea lucrurile cu o pasiune mimată, ci își exprima gândurile cu așa patos încât nu îți puteai pune nici un fel de scut în fața lor. Omul ăsta avea un stil atât de genial încât erai fie cu el, fie prost. Și sunt puțini oameni capabili să pună problema cum o făcea el.

Așadar, astăzi și mâine și poimâne: long live Carlin!

Am și o provocare pentru voi. Hai să adunăm cele mai bune momente ale lui Carlin! Încep eu:

Follow me

Adi

Galatean de 29 de ani, mutat in Cluj din 2016. Imi plac PPC-urile, filmele, jocurile video si bunul simt.
Follow me

Abonează-te la adibot.ro prin email

Dacă îţi plac articolele de pe acest blog, adaugă-ţi adresa de email mai jos. Scriu maxim două articole pe zi, deci nu te spamez :)

Alătură-te celor 759 de abonați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *