Gata! Serios, gata!

By | martie 30, 2012

Probabil fiecare țară are minunățiile ei. Vorba aia, pădure fără uscături nu cred că există. Copacii și iarba moare- a se evidenția că e sub 50, deci acordul e bun. Totuși, noi trăim în România și fie asta ne ocupă tot timpul fie ar fi cazul să punem piciorul în prag.

Gata! M-am săturat să văd cum se promovează prostia în loc să se pună accent pe oamenii valoroși. În teorie nu s-ar mai promova prostia dacă noi, consumatorii, am înceta să o facem să se vândă. Ce dracu poți învăța de la Bianca, Sexy Brăileanca, Bote sau Virinel?! Mă rog, Virinel e cam antreprenor el, ar fi câteva lucruri de învățat dar cui îi pasă atât timp cât e un scandal monden prin zonă?!

Nu mai sunt microbist, dar mi-ar place să fiu. Americanii oare de ce sunt atât de ahtiați după fotbalul lor american?! Pentru că la ei, când o echipă pierde un meci, motivul e următorul: a dat mai puține goluri(eseuri sau ce-or fi) decât echipa adversă. În România, fie e blat, fie e tușierul, fie arbitrul. Niciodată echipa. În cel mai bun caz e un anumit jucător din echipă de vină. M-am săturat!

M-am săturat să-i aud pe tinerii absolvenți de facultăți că nu își găsesc loc de muncă. E și vina lor, nu spun că nu, dar țara asta nu are nici un fel de îndrumare pentru tineri. Mă rog, poate are, pentru cei ce-și permit tratament preferențial. Job-uri sunt, studenți pregătiți și pasionați, mai puțin.

M-am săturat de politică și propagandă proastă. Fără să vreau, astăzi am auzit că în week-end se face o acțiune de-asta… verde. Nu-mai-știu care candidat la primărie, adună tinerii(90% sunt ăia din partid) să strângă gunoaiele din nu-îmi-pasă-ce parc. Credeți că se face acțiunea asta ca să avem un oraș frumos și curat? Căcat! Voturi, nenică, voturi!

M-am săturat să văd „Soc/groază/senzațional/vezi aici/exclusiv” în titlul știrilor. Ce dracu?! E musai să-i bagi omului ziarul în ochi ca să-l vadă? Nu, dacă e interesant îl va cumpăra și se va informa. Dar din moment ce majoritatea este obișnuită cu taloidele ce propovăduiesc prostia și mondenul curului…

Și mai sunt multe de care m-am săturat. Și nu prea vreau să fug din țară pentru că nici nu am apucat să o văd pe toată. Plus că aici e acasă. Deci, ce e de făcut?! Eu am o idee dar e prea mare pentru mine. Sunt un amărât de student cu gura mare… Și chiar dacă investesc timp și pasiune ca să vin cu un plan, cine-o să mă bage în seamă?!

Ah, și m-am săturat să spun că m-am săturat…

„When enough is enough, that’s when you know you are half way there!”

Sursa foto: enoughisenoughonline.info

Follow me

Adi

Galatean de 29 de ani, mutat in Cluj din 2016. Imi plac PPC-urile, filmele, jocurile video si bunul simt.
Follow me

Abonează-te la adibot.ro prin email

Dacă îţi plac articolele de pe acest blog, adaugă-ţi adresa de email mai jos. Scriu maxim două articole pe zi, deci nu te spamez :)

Alătură-te celor 759 de abonați

4 thoughts on “Gata! Serios, gata!

 1. alex

  O sa vina si vremea cand o sa avem noi puterea sa schimbam ceva, important e sa nu uitam ce spunem si credem acum

  Reply
  1. Adi

   Alex, avem puterea și în momentul de față dar suntem prea puțini.

   Unde-s mulți puterea crește! Ni la țigani, ei sunt uniți mai mereu…

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *