Galaţiul şi mătura minune la preţ de maşină de lux

By | octombrie 9, 2014
maturatori mecanizate ecosal

Cu mare fast şi multă mândrie, în frunte cu primarul fotbalist al Galaţiului, Ecosal se mândreşte cu patru măturători mecanizate. Nu orice model, ci Tennant, firmă aprobată de către Casa Regală a Angliei. Vai de mine! Cred că e un fel de Nimbus 2000, cum avea Harry Poker, nu? Vai de mine!

Amu’, să nu ne ambalăm foarte tare. Sunt patru maşinării, iar Galaţiul e cam mare şi cred că măturătorii Ecosalului nu prea vor intra printre blocuri. Aşadar – pababaaaaam! – investiţie de 600.000 de lei pentru patru mături mecanizate, de viţă nobilă.

În caz că nu realizaţi, 600.000 de lei noi înseamnă 6.000.000.000 de lei vechi. ŞASE MILIARDE de lei vechi, da? Nu mai ştiu exact cu cât se vinde un apartament prin Galaţi, dar cred că se pot cumpăra şase cu banii ăştia. O Dacia Sandero e undeva la 10.000 de euro, nu? Adică 45.000 de lei, iar o măturătoare din-asta ultra-mega-hiper spaţială şi extra-vaginală a costat 150.000 de lei.

Despre ce vorbim aici, prietenaş?!

Pizda lui Satan, nu am găsit nicăieri un preţ pentru minunăţia asta. Pe site-ul firmei, modelul cumpărat de băieţii deştepţi din Galaţi nu mai apare, ceea ce mă duce cu gândul că e vechi. Un fel de lichidare de stoc. Pe eBay, cele la mâna a doua se vând cu 3.000-8.000 de lire. Adică preţul unui Sandero. Să zicem că în cazul de faţă, cu tot cu garanţie, preţul ar fi dublu, cu transport şi toate cele am putea (nu înţeleg cum) să ajungem la un preţ de 100.000 de lei pe bucată.

Restul? Pe aripile vântului şi în conturile care trebuie. Amin.

Cred că ar fi fost o idee mai bună ca de banii ăştia să fie angajaţi nişte oameni în plus. Dar măcar ne putem mândri că avem zece măturători magicieni, care vor zbura de zor pe trotuarele din Galaţi. După ei vom putea linge trotuarele, vara vom prăji ouă pe ele şi vor luci atât de tare datorită curăţeniei exemplare încât oraşul de la Dunăre va deveni atracţie turistică pentru întreaga planetă.

Fir-am a dreacu’ de ţărănoi, care suntem noi, că nu ştim ce e aia tehnologie modernă aprobată de Casa Regală a Angliei. Meanwhile, pe străzile Galaţiului, o căţea maidaneză mai alăptează vreo zece pui. He-heeee!

Follow me

Adi

Galatean de 29 de ani, mutat in Cluj din 2016. Imi plac PPC-urile, filmele, jocurile video si bunul simt.
Follow me

Abonează-te la adibot.ro prin email

Dacă îţi plac articolele de pe acest blog, adaugă-ţi adresa de email mai jos. Scriu maxim două articole pe zi, deci nu te spamez :)

Alătură-te celor 759 de abonați

2 thoughts on “Galaţiul şi mătura minune la preţ de maşină de lux

  1. domnul domn

    huruitoare care ii distreaza pe cei ce le deservesc ,in zona p ,uri centru ,sde stau o jumatate de zi sa adune 5 saci de frunze

    Reply
  2. Pingback: Se curăță străzile sau banul public? - Made in Galaţi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *