Funar e mai prost ca o amibă: „Deutschland înseamnă Ţara Dacilor”

By | octombrie 31, 2014
tara dacilor funar

Gheorghe Funar, unul dintre candidaţii independenţi la prezidenţiale e o superbitate de om. Şi trebuie să recunoaşteţi că nivelul ăsta de prostie crasă e cute, ar merita un vot. Cu târnacopul.

Spre ruşinea mea, nu am mai auzit până acum de Radio France Internationale. Pentru ei, Gheorghe Funar a dat un interviu care a fost publicat joi, 30 octombrie.

Să dăm cu citat:

Candidatul la Preşedinţie, Gheorghe Funar, se declară un „haiduc ştiinţific„. El afirmă într-un interviu inedit la RFI că românii provin dintr-un popor primordial, geto-dacii, care a populat întreaga planetă. „Deutschland înseamnă Ţara Dacilor„, susţine Funar.

Plusez:

„Noi suntem urmaşii poporului primordial pe planeta Pământ. Toate popoarele de pe planetă au ca strămoşi geto-dacii. Acum o mie de ani, denumirea Suediei şi a Danemarcei de astăzi în istoria lor scrie că se chemau Dacia! Denumirea Germaniei de astăzi, aflaţi ce înseamnă Deutschland. Eu ştiu că înseamnă Ţara Dacilor. Geto-dacii erau extraordinar de avansaţi în toate domeniile. Aveau şi aparate de zbor, au făcut hărţi de deplasare pe planetă la care cei de la NASA se uită şi astăzi şi spun că nu le pot face la nivelul geto-dacilor. Eu am intrat în marea grupă a haiducilor ştiinţifici în domeniul istoriei. Noi, românii, nu ştim că în România avem o mulţime de piramide, iar după modelul piramidelor din România, strămoşii noştri geto-daci au construit piramidele din Egipt

Băi, Universule, cu ce am greşit? Funar candidează la funcţia de Preşedinte al României, da? Asta înseamnă că sunt minim 200.000 de români cel puţin mai proşti ca el (mă rog, unii or fi fost morţi deja când au fost trecuţi ca susţinători ai candidaturii lui).

Să mai adăugăm că a fost primarul Clujului? PENTRU 8 ANI! Sfinte căcat!

Follow me

Adi

Galatean de 29 de ani, mutat in Cluj din 2016. Imi plac PPC-urile, filmele, jocurile video si bunul simt.
Follow me

Abonează-te la adibot.ro prin email

Dacă îţi plac articolele de pe acest blog, adaugă-ţi adresa de email mai jos. Scriu maxim două articole pe zi, deci nu te spamez :)

Alătură-te celor 759 de abonați

One thought on “Funar e mai prost ca o amibă: „Deutschland înseamnă Ţara Dacilor”

 1. Nicu Zacheu

  Un lucru e clar. Istoria românilor este fabricată.
  Ne este ascunsă originea românilor. Și asta ca să putem fi manipulați și înrobiți mai ușor.

  Dragi Români,
  Priviți cu atenție în jurul vostru!
  // Eu sunt un troll lipsit de creier, vă îndemn să votaţi cu amiba de Funar, dar neuronii mei m-au părăsit de mult.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *