/fail

By | ianuarie 23, 2012

Am realizat treaba asta cu ceva timp în urmă dar nu am nici cea mai mică idee de ce nu am îndrăznit să spun ceva până acum. După deviza „better late than never” mă înclin în momentul de față.

Mai țineți minte articolul meu cu oameni ce merită urmăriți? Recitiți-l căci cele ce urmează au legătură cu acele recomandări.

Nașterea acestui blog a fost sinonimă cu nașterea contului meu de Twitter(@reinventamas, you can follow me). Recunosc faptul că la început eram un lat și jumătate, în momentul de față avansând la statutul de lat. Încă nu știu cum să folosesc rețeaua asta la adevăratul potențial și e evident faptul că am greșit și că în continuare voi greși.

La început am dat follow la aproape tot ce mișcă. Etapa a doua a fost filtrarea iar etapa a 3-a a fost interacțiunea. În capul meu făcea sens să fie așa. Mai mult ca sigur am înțeles greșit interacțiunea și am jignit pe un om pe care-l apreciez foarte tare. Evident, mi-a dat block.

E vorba de Arhi și chiar regret momentul în care am spus ceva urât la adresa lui pe Twitter. Arhi, cel mai probabil nu vei citi rândurile astea căci sunt prea mic pentru a ajunge la urechile tale, dar chiar îmi pare rău. În capul meu erau doar glumițe inocente și îmi cer scuze.

Fac treaba asta publică pentru că, în ultima vreme, conceptul de a-ți recunoaște vina și de a-ți cere scuze pentru greșeli nu mai există. Și cred cu tărie că treaba asta ar trebui să se schimbe!

Follow me

Adi

Galatean de 29 de ani, mutat in Cluj din 2016. Imi plac PPC-urile, filmele, jocurile video si bunul simt.
Follow me

Abonează-te la adibot.ro prin email

Dacă îţi plac articolele de pe acest blog, adaugă-ţi adresa de email mai jos. Scriu maxim două articole pe zi, deci nu te spamez :)

Alătură-te celor 759 de abonați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *