F64 o face în stil mare!

By | decembrie 11, 2011

Doar ce am aflat și eu că zilele astea se anunță lucruri foarte tare pe www.F64.ro. Probabil că veți spune că nu am nici o tangență cu pozele și tot ce ține de domeniul ăsta; dar vă înșelați!

În interiorul meu doarme un Adi ce își dorește să aibă albume întregi de poze ca să poată povesti la bătrânețe, nepoțeilor, ce nebunii făceam în tinerețe alături de oamenii fabuloși ce mă înconjoară.

F64.ro, are mari reduceri week-endul acesta și ca de fiecare dată am fost luat prin surprindere. Da, îmi doresc un aparat foto drăguț și bunicel ca să mai imortalizez câte ceva. Și am să încerc să fac rost de niște bănuți să-mi cumpăr unul. Cum ar fi Fuji-ul acesta care unu la mână mi se pare că arată genial, e performant cât de cât și probabil dispune de cea mai mare reducere! Doi la mână, mi-e drag, pentru că se numește Fuji, exact ca pisica unor buni prieteni! Mi-s tare curios cum arată și mă jur că de aș avea bani în momentul de față aș profita de super reducerile oferite de F64.ro și aș cumpăra camera asta doar ca să le-o fac lor cadou ca să văd și eu cum arată mâța fabuloasă numită Fuji, bă!

Deci, dacă aveți ceva resurse financiare la dispoziție în perioada 10-11 decembrie, dați o fugă pe F64.ro și achiziționați-vă camera aia foto pe care vi-o doreați de atât de mult timp! Reduceri, deci baaaam! Ăsta e momentul, go for it!

Follow me

Adi

Galatean de 29 de ani, mutat in Cluj din 2016. Imi plac PPC-urile, filmele, jocurile video si bunul simt.
Follow me

Abonează-te la adibot.ro prin email

Dacă îţi plac articolele de pe acest blog, adaugă-ţi adresa de email mai jos. Scriu maxim două articole pe zi, deci nu te spamez :)

Alătură-te celor 759 de abonați

One thought on “F64 o face în stil mare!

  1. Pingback: F64 multumeste bloggerilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *