Hai să facem presă! OZN la Galaţi

By | mai 6, 2015
mr-spock

Prin unele locuri îmi imaginez că lumea se plictiseşte tare de tot la locul de muncă. Dacă ţi s-au terminat vieţile la Candy Crush Saga sau Farmville ai belit-o! Aşa că, ce să faci? Cauţi să mai scrii câte-o tâmpenie abominabilă cu care să bagi jurnalismul şi mai adânc în căcat.

Presa de Galaţi Brăila – un fel de blog unde se publică tot felul de comunicate de presă şi se fotoşopează poze furate de pe Facebook, cu îndemânarea unui copil de grupa mică – aruncă bomba: „Lumini verzi pe cerul Galațiului. Planetă, dronă sau altceva?„.

Citind, ne crucim.

Noaptea trecută, o familie din Galați a filmat două lumini verzi deasupra orașului. Oamenii nu știau ce poate fi, așa că au filmat totul. „M-a mirat și am scos telefonul să filmez, că era prea ciudat. Eram cu soțul și un vecin. Nu m-am speriat, ci mi s-a părut bizar. Am zis că stelele alea se mișcă. Nu era însoțit de zgomot. Schimbau traiectoria repede. Nu, sigur nu era avion. Nu știu ce era, dar aș fi curioasă să aflu”, a spus Daniela Crăiță, gălățeanca care a filmat luminile.

A doua frază îmi place, mai ales că e precedată de prima. L-au contactat pe Oliviu Tercu de la Observatorul Astronomic de la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi, iar nenea le-a tras doo palme peste faţă de i-a calmat.

Oricum, cel mai mişto este că ştirea începe cu „o familie a FILMAT”, dar filmarea lipseşte. Primim doo poze minunate, cel mai probabil, făcute de vreun intern de la vreo grădiniţă. DEM FOTOŞOP SKILZ.

Fireşte, ştirea a fost preluată de oligofrenii de la România TV.

Follow me

Adi

Galatean de 29 de ani, mutat in Cluj din 2016. Imi plac PPC-urile, filmele, jocurile video si bunul simt.
Follow me

Abonează-te la adibot.ro prin email

Dacă îţi plac articolele de pe acest blog, adaugă-ţi adresa de email mai jos. Scriu maxim două articole pe zi, deci nu te spamez :)

Alătură-te celor 759 de abonați

2 thoughts on “Hai să facem presă! OZN la Galaţi

 1. cKy

  Filmarea la care se face referire are alte conotatii si deja aduna like-uri pe pornhub.
  Are denumire „Naughty wife with 2 big cock’s”

  Reply
  1. Adi Post author

   Aha! Acum face sens totul! Luminiţa verde este (UR)anus 😀

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *