Eveniment TEDx la Galaţi

By | septembrie 25, 2014
tedx galati

Joi, în căutarea unei ştiri interesante, am aflat că la Galaţi se organizează un eveniment de tip TED. Which sounds fcking awesome!

Pentru cei care nu sunteţi familiarizaţi cu acest concept (nu cred că e cazul, dar…), TED (Technology, Entertainment and Design) reprezintă o serie de conferinţe la nivel global, susținute de o asociație americană non-profit, Fundația Sapling, organizate pentru a răspândi ideile care merită promovate.

x-ul vine de la independent şi ţin minte că, la un moment dat, m-am interesat cam ce trebuie să faci ca să aduci un eveniment TED adevărat la tine în oraş, după care am zis „LEL, no way”. Asta nu înseamnă că nu va fi mişto.

Evenimentul TEDx de la Galaţi are un site dedicat unde puteţi afla mai multe detalii, data la care va avea loc fiind 8 octombrie 2014. Ce nu am găsit pe site este preţul biletului (chiar o fi moacă?), dar presupun că mi se va comunica pe mail.

La capitolul speakeri, sunt destul de multe nume interesante trecute pe site, ceea ce mă face să cred că evenimentul ăsta nu ar trebui ratat de nimeni.

L.E. Fie nu am văzut eu, fie a fost adăugat după, dar va fi vorba de o proiecţie – un livestream – a unei conferinţe TED care are loc în altă parte.

Follow me

Adi

Galatean de 29 de ani, mutat in Cluj din 2016. Imi plac PPC-urile, filmele, jocurile video si bunul simt.
Follow me

Abonează-te la adibot.ro prin email

Dacă îţi plac articolele de pe acest blog, adaugă-ţi adresa de email mai jos. Scriu maxim două articole pe zi, deci nu te spamez :)

Alătură-te celor 758 de abonați

2 thoughts on “Eveniment TEDx la Galaţi

 1. Cătălina

  Speakerii respectivi probabil or să fie prezenți în ecran și-n boxe, mai mult decât în carne și oase? Io întreb așa, să nu mai întrebe și alții, că nu menționează treaba asta clar nicăiri. ^_^

  Reply
  1. Adi Post author

   Eu nu am vrut să fiu răutăcios în postare.
   Totuşi, am să fiu optimist şi-am să sper că nu e un eveniment în cadrul căruia se vor vizualiza clipuri de pe net :p

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *