#DOFH – Treaba cu ursul de la Sibiu, din perspectiva unui gălățean

By | octombrie 12, 2016
ursul de la sibiu

Am primit vestea și imaginile cu ursul de la Sibiu cu destul de mare mâhnire. Știu, nimănui nu-i pasă și poate că mă-sa ar trebui trasă la răspundere.

Da, sunt de acord cu voi, trebuia tranchilizat, nu împușcat. Dar ce să-i faci dacă tranchilizantul a avut o defecțiune tehnică și nu și-a făcut treaba?!

 

ursul de la sibiu

Amu’, nu toți gălățenii vor spune asta, dar dacă ursul de la Sibiu nimerea la Galați, câinii l-ar fi gonit imediat. Și nu știu cum să vă spun, dar câinii fără stăpân din Galați sunt un fel de Luke Cage. În cazul lor mereu are tranchilizantul o defecțiune tehnică.

E și oarecum trist faptul că Sibiul nu are niciun Pintea. Dacă se întâmpla la Galați, și l-ar fi pus ca trofeu în fața casei aranjate cu bani de la stat.

ursul de la sibiu

Ursul de la Sibiu ar fi trebuit să se îndrepte spre Galați căci s-ar fi camuflat mult mai ușor în peisajul brun-căcăniu.

Pe de-o parte, e foarte bine că ursul nu a ajuns la Galați căci dacă auzea minoritatea sunetul de împușcături eram martori la un adevărat război civil.

Câteva ONG-uri care apără animalele fără stăpân din Galați deja și-au strâns catrafusele și sunt în drum spre Sibiu. Așa mină de aur nu poate fi ratată sub nicio formă!

În realitate, cel mai trist om de pe planetă după ce a fost împușcat ursul de la Sibiu este Putin.

ursul de la sibiu

Ăsta ar fi putut fi Iohannis, dar voi ați împușcat ursul.

Suntem specia inteligentă, dar uneori n-avem pic de minte. Dicks out for Harambear! RIP.

Follow me

Adi

Galatean de 29 de ani, mutat in Cluj din 2016. Imi plac PPC-urile, filmele, jocurile video si bunul simt.
Follow me

Abonează-te la adibot.ro prin email

Dacă îţi plac articolele de pe acest blog, adaugă-ţi adresa de email mai jos. Scriu maxim două articole pe zi, deci nu te spamez :)

Alătură-te celor 759 de abonați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *