Diferenţe culturale

By | aprilie 6, 2015
gay marriage

De cele mai multe ori, merg pe stradă cu căştile în urechi, astfel încât să nu aud nimic din ce se petrece în jurul meu. Când nu blochez realitatea şi acest ecosistem mirobolant în care vegetez zi de zi, ajung să râd ca berbecul, de ai zice că-s nebun dacă m-ai vedea.

Mă întorceam de la muncă zilele trecute şi văd trei plozi de liceu cum babysiteau vreo alţi doi, de vreo cinci ani. Ăia mici alergau de mama focului. Ăştia urlau după ei „aşteaptă, nu mai fugi”. Prichindeii nimic. Şi-apoi veni: „Nu fugi după colţ că-ţi fură ţiganii telefonul!”. Hopa-tit!, plozii se opriră.

Mi-am amintit instant cum vorbeau ţiganii din 40, când eram drac. „Bă, a venit românul şi nu ştiam ce să facem! Să fugim cu bateria de la maşină? Să-i dăm cu ea în cap?”.

Dar e frumos aicea, să fim politically correct şi să facem raid pe pagina de Facebook a Mihaelei Rădulescu pen’ că a zis că ei nu-i place homosexualitatea.

Follow me

Adi

Galatean de 29 de ani, mutat in Cluj din 2016. Imi plac PPC-urile, filmele, jocurile video si bunul simt.
Follow me

Abonează-te la adibot.ro prin email

Dacă îţi plac articolele de pe acest blog, adaugă-ţi adresa de email mai jos. Scriu maxim două articole pe zi, deci nu te spamez :)

Alătură-te celor 759 de abonați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *