Despre teatrul ieftin și joaca de după

By | octombrie 22, 2012

După cum am scris acum câteva zile, în seara asta am fost la un teatru ieftin și apoi la o joacă, alături de câțiva oameni faini.

La teatru, mno, piesa fu genială, interpretarea actorițelor în rolurile principale fu jos-pălăria! În continuare târtanii/mârlanii/hârleții sunt prea proști. Erau în spatele meu 3 specimene cretine(2 boi și-o proastă cu crengi) care s-au hăhăit cam toată piesa. Deh, o piesă de teatru bazată pe cazul Dora(wink!) nu e tocmai pentru oricine.
Bottom line: cine a avut și nițică minte a înțeles și piesa și s-a simțit și bine.

La boardgames în continuare nu știu ce mama mă-sii să jucăm ca să fie scurt, fun și dinamic. Nici nu mai știu cum s-a numit ăsta din seara asta. Nici măcar nu am câștigat…

All in all, dixtracția fu foarte ieftină: 11 lei(bere+bilet+țigări)

Cei care ați fost la teatru, cum vi s-a părut piesa celor de la „De ce ficatul?” ?

Follow me

Adi

Galatean de 29 de ani, mutat in Cluj din 2016. Imi plac PPC-urile, filmele, jocurile video si bunul simt.
Follow me

Abonează-te la adibot.ro prin email

Dacă îţi plac articolele de pe acest blog, adaugă-ţi adresa de email mai jos. Scriu maxim două articole pe zi, deci nu te spamez :)

Alătură-te celor 758 de abonați

2 thoughts on “Despre teatrul ieftin și joaca de după

  1. Florin Buzdugan

    nay, lipsesc multe din piesă, o groază de scene. iar jocul actrițelor a fost inegal. mi-a lăsat un gust amar, se puteam mai bine, dar, all in all, a fost simpatică.

    Reply
  2. Madalina.

    am si eu aceeasi problema cu acele specimene care se amuzau din te miri ce chestie, dar piesa a fost interpretata exceptional si a scos in evidenta unele aspecte pe care le regasim chiar si in „societatea” de astazi, din pacate. Deci per total, cum s-ar spune, ieftin si bun!

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *