Despre CV, job și interviu

By | martie 12, 2012

O să tot abordez subiectul ăsta pentru că sunt cel mai interesat în momentul de față. V-am spus deja despre o metodă de a-ți îmbogăți CV-ul dar mai este un pas critic în găsirea unui job: interviul.

Ei bine, bat la pariu că sunt mulți cei care nu au dat un interviu până acum pentru că sunt conștient că „la tăți ni-i greu, dar nu la fel”. Într-un oraș mic și trist ca Galațiul joburile nu sunt numeroase și dacă nu ai gânduri să pleci de aici, în momentul în care ai prins un interviu trebuie să știi cum să dai ce-i mai bun din tine ca să prinzi jobul.

AIESEC Galați iarăși vine în ajutorul tău prin Centrul de Tineret „Leader Plus”. Direct de la sursă, citire:
„Centrul de Tineret „Leader Plus”(în curtea ASE) își deschide iar ușile organizând o nouă activitate: „Cum îmi fac CV-ul? Cum mă prezint la interviu?” destinată studenților din Galați.
Activitatea se va desfășura pe două sesiuni în data de 16 și 17 martie orele 18-20. Cele două sesiuni vor fi ținute de către Marcela Bîra, manager resurse umane. În cadrul acestei activități studenții vor primi informații actualizate privind perspectiva angajatorului din ziua de azi.
Privește procesul de angajare ca pe o oportunitate, nu ca pe un impediment!

Înscrie-te acum, click aici!”

O cunosc personal pe Marcela și vă sfătuiesc să mergeți cu toată încrederea căci nu va fi timp pierdut. Poate trec și eu pe acolo să-mi mai clarific una-alta.

Deci, cu cine mă văd pe 16-17 martie în Leader Plus?

Sursa foto: business.com

Follow me

Adi

Galatean de 29 de ani, mutat in Cluj din 2016. Imi plac PPC-urile, filmele, jocurile video si bunul simt.
Follow me

Abonează-te la adibot.ro prin email

Dacă îţi plac articolele de pe acest blog, adaugă-ţi adresa de email mai jos. Scriu maxim două articole pe zi, deci nu te spamez :)

Alătură-te celor 759 de abonați

One thought on “Despre CV, job și interviu

  1. Mihaela Andra

    Activitatea cum sa iti faci un CV si cum sa te prezinti la un interviu a suferit o mica modificare si anume activitatile se vor realiza vineri si sambata (16-17 martie). Vineri va incepe activitatea la ora 18 iar duminica la 10. Vor fi doua zile in care studentii vor invata lucruri noi, interesante si mai ales practice. Formularul este acelasi. Ne vedem vineri si sambata!

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *