Deadpool – filmul filmelor. Cum fu premiera la Cinema Galati

Vineri seară, pentru prima oară în veața mea, am reușit să ajung la premiera unui film pe care voiam să-l văd tare de tot: Deadpool. Totul s-a petrecut la Cinema Galați și chiar dacă nu-ți vine să crezi premiera a fost sold out – 500 de oameni în sală, full!

Nu o să dau decât un singur spoiler, dar este complet nesimnificativ și irelevant.

Per total, experiența de la premiera filmului Deadpool la Cinema Galați a fost foarte okay. Publicul a fost decent, deși erau extraordinar de mulți copii în sală – 12-15 ani. S-a râs în hohote și toată lumea s-a simțit grozav din câte am observat.

Mi-a plăcut și faptul că cei de la Cinema Galați – așa îmi place să cred – au ascultat feedback-ul primit și au dat sonorul mai tare. Asta a făcut ca Deadpool să se simtă mult mai fain, deși chiar și acum mă gândesc la cât de mișto ar fi fost în 3D. Cu toate astea, nici măcar la Brăila nu a fost 3D, varianta superioară rulând doar în cinematografele IMAX.

Nu mă așteptam să fie ceva postere speciale sau decor cu Deadpool și așteptările mi-au fost atinse – nu a fost absolut nimic. Poate că oamenii care se ocupă de PR ar trebui să înțeleagă care sunt filmele cu priză la tineri și să le promoveze mai intens. Hype a fost la greu. Niște postere și un decor cu Deadpool, lângă care oamenii să-și facă poze și să le pună pe rețelele de socializare, cu check-in, le-ar fi asigur o promovare intensă.

Gașca mea și-a cumpărat bilete încă de miercuri după-amiază și deja era ocupată mare parte din sală. Vineri la prânz deja nu prea mai erau bilete disponibile pentru premiera Deadpool.

Publicul a părut o idee mai civilizat, în sensul că sala mi s-a părut mai curățică după film. Dar treaba asta este discutabilă, căci cu 10 minute înainte de ora 20,45, la standul cu băuturi și crănțănele era o coadă gigant. Noi nu ne-am luat absolut nimic, probabil mulți alții au făcut la fel.

Despre Deadpool

Filmul a fost absolut bestial! Pe bune, trebuie să-l vedeți. Deși lumea a plâns prin review-uri că „toată acțiunea este fix aia din trailer”, Deadpool nu este un film de acțiune cum sunt cele cu Jason Statham sau Liam Neeson. Până și Deadpool face caterincă de filmele cu Liam Neeson.

În esență, filmul este o comedie bestială, cu glume faine. Unele dintre ele sunt greu de prins, căci trebuie să cunoști contextul americanilor, dar majoritatea implică genitale. Poate că pare your average love story, în care eroul își salvează iubita, dar pe parcurs uiți de asta complet.

Deadpool spune o singură dată „chimi-fucking-changas”. Smiorc.

Gr8 m8, i r8 8/8!

Căminul cultural?

După cum spuneam, în timpul filmului s-a râs în hohote. Caterincă la greu, fu epic. La finalul filmului am avut impresia că am îndoit spacetime-ul și am ajuns într-un avion plin cu români care doar ce a aterizat – da, iarăși s-a aplaudat.

I get it, ți-a plăcut filmul, a fost fain, dar pe cine aplauzi??? Stahp.

Filmul va rula încă vreo 5-6 zile, zilnic de la ora 20,45. Sfatul meu este să mergeți, o să vă placă mult. 15 lei biletul, mai mult decât decent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.