De citit și văzut: Recomandările zilei

By | decembrie 6, 2012

A trecut ceva timp de când nu v-am mai recomandat chestii. Captain Obvious! Probabil nu ați dus mare lipsă…

Anywhore, pentru astăzi avem fleoșcăială afară, pula în ghete/adidași și atât de puțini bani pe card încât nu-mi permit nici măcar ceva gratis ( – 1,24 RON. Da, cu minus!).

Nasa a făcut publice niște poze cu Pământul pe timp de noapte. Geniale, zău!

De Moș Nicolae, nu doar eu am primit pula în bocanci, ci foarte mulți alții. Cel puțin așa îmi place să cred: că nu sunt singurul trist din România.

Autocorrect-ul face ravagii! Am râs masiv :)) Și eu mai pățesc din când în când dar mereu sunt atent să corectez. Mă rog, mai scapă câte-o greșeală pe ici-colo.

Aseară am fost la Magnitizdat – Rocknrolla night with Liviu. Dacă vă plac piesele alea geniale pe care le poți auzi doar acasă pentru că într-un local ar speria clienții, miercuri seara mergeți în Daily! Nu se sperie nimeni acolo. Noi am cântat, am pus pariuri, ne-am contrazis cine și ce cântă(am câștigat o bere, baaam!) și ne-am lansat provocări. Fu mega fun, păcat că nu fu mai multă lume…

În iarnă se zvonește un concert rock la Galați cu mai multe trupe. Pula mea, citiți și comentariile, luați în calcul că vin alegerile și trageți o concluzie. Eu sunt sceptic.

Duminică m-aș duce la concert în Daily, cu toate că nu prea sunt fanul cover-urilor. Totuși trupa asta sună bine tare de tot! Ca de-obicei: n-am bani, nu merg nicăieri, mă cac. Dacă voi aveți bani, mergeți, o să fie șmecher! Dați pe gât o gură de bere și pentru mine 😀

Follow me

Adi

Galatean de 29 de ani, mutat in Cluj din 2016. Imi plac PPC-urile, filmele, jocurile video si bunul simt.
Follow me

Abonează-te la adibot.ro prin email

Dacă îţi plac articolele de pe acest blog, adaugă-ţi adresa de email mai jos. Scriu maxim două articole pe zi, deci nu te spamez :)

Alătură-te celor 759 de abonați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *