De citit și văzut: Recomandările de azi

By | noiembrie 28, 2012

La 7 când m-am uitat pe geam pentru prima oară pe ziua de azi era o ceață ca în Narnia! Probabil n-o să fie foarte frig azi…

Dacă noi nu îi vrem, ei ne vor! O dată la 4 ani… (e o poză, nu vă solicit neuronii din prima)

Deciziile guvernului sunt din ce în ce mai fascinante! Au modificat legea achizițiilor publice, dar nu ca să reglementeze niște ambiguități ci ca să înlesnească măgăriile. Păi ce gura mă-sii?! E atât de fain să furi legal! Pentru că nu se mai numește furt. Vă explică nenea Alex exact ce și cum.

Și încă una despre deciziile guvernului: o gură de aer pentru coRUPȚII de la nivel înalt. Bău, e fenomenal cum se protejează și faptul că le iese! Deci să-mi fut una, în ritmul ăsta va urma o lege de genul „toți oamenii politici sau sus puși nu au dreptul să fure mai puțin de 100.000 de euro. Doar atunci vor putea fi trași la răspundere pentru mizeriile de care au dat dovadă.”

Last but not least: un documentar de vreo 24 de minute despre afacerile murdare aprobate de dumnezeu și despre toate mizeriile pe care le face biserica română. Sunt conștient că ăștia habotnici vor spune că Satana însuși a comandat materialul… Tocmai de-asta nu dau 2 bani pe credincioșii fanatici.

„Doar că sticla s-ar umple şi ea, pe dinafară, de mizerie, transparenţa ar deveni opacă şi, într-un final, aş muri în beznă. Nu-i cea mai potrivită soluţie, nu? Şi-atunci, te ridici, te scuturi, tragi aer adînc în piept şi continui să foloseşti singura armă pe care-o ai la îndemînă, mătura, cu care-ţi cureţi viaţa de jegurile din jur. În final, contează ca tu să fii curat printre atîţia mizerabili.” Aveți aici și o superbitate de text și o superbitate de piesă 😀

Să aveți o zi frumoasă!

Follow me

Adi

Galatean de 29 de ani, mutat in Cluj din 2016. Imi plac PPC-urile, filmele, jocurile video si bunul simt.
Follow me

Abonează-te la adibot.ro prin email

Dacă îţi plac articolele de pe acest blog, adaugă-ţi adresa de email mai jos. Scriu maxim două articole pe zi, deci nu te spamez :)

Alătură-te celor 758 de abonați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *