De citit: Recomandările zilei

By | noiembrie 16, 2012

Iar e ceaţă afară – captain Obvious, desigur – şi e frig, să moară franţa! Mi-au cam tremurat chiloţii până a venit nenorocitul de autobuz plin de babe şi moşi în căutarea celor mai ieftine cartoafe din oraş – cumva mă îndoiesc, că cel mai mic ăreţ la barabule e în Piaţa Centrală; pula mea.

Strict pentru gălăţeni: ni, în caz că nu ştiaţi care-i treaba cu zona Maşniţă şi de unde vine numele. Foarte interesantă povestea!

„They call me Howard.” Foarte interesantă povestioara! Mai mereu am fost fascinat de alegerile oamenilor, mai ales de cele proaste, însă e foarte greu să găseşti şi sursa acestor alegeri. Must read!

Tinerii pleacă din ţară. Ăia cu cap. Generaţia „baby boomers” e aproape de pensionare. Natalitatea rămâne scăzută. Cam da, noi ăştia care vrem să facem pe vitejii, să rămânem în România vom plăti pensiile unui număr de babe şi moşi de 2 ori mai mare ca noi. Fun!

Cei de la Robin and The Backstabbers şi-au lansat primul clip! Piesa se cheamă SPNZRTR. Le facem şi noi 100 de mii de vizualizări?! Merită asta! Hai cu replay-ul!!!

Follow me

Adi

Galatean de 29 de ani, mutat in Cluj din 2016. Imi plac PPC-urile, filmele, jocurile video si bunul simt.
Follow me

Abonează-te la adibot.ro prin email

Dacă îţi plac articolele de pe acest blog, adaugă-ţi adresa de email mai jos. Scriu maxim două articole pe zi, deci nu te spamez :)

Alătură-te celor 759 de abonați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *