De ce NU sunt de-acord cu votul obligatoriu

By | septembrie 3, 2014
Vot obligatoriu

Un deputat de culoare roşie a depus la Parlament un proiect de lege prin care vrea să facă votul obligatoriu pentru toţi româniiSunt două aspecte aici care trebuie înţelese şi sunt curios cum vedeţi voi iniţiativa.

Pe de-o parte, ideea nu este rea. Din ce în ce mai puţini români se duc la vot pentru că sunt dezamăgiţi de felul în care sunt trataţi de întreaga clasă politică. Majoritatea celor care nu merg la vot e formată din tineri. Personal, consider că dacă nu ai fost la vot, nu ai dreptul să te plângi de rezultat. Te-a durut în cur, îndură.

Pe de altă parte, mulţi dintre românii cu drept de vot au un IQ mai mic decât un câine. Să vă amintesc despre cei care nu ştiu nici măcar pe ce planetă trăiesc:

Probabil e un gând extrem, dar mi-ar plăcea să fie interzis dreptul de vot celor care nu au reuşit să promoveze bacalaureatul, care oricum e un căcat de examen. Mi se pare imposibil să înţelegi ce propune un politician şi ce vrea să facă cu România, în momentul în care nici nu poţi distinge Pământul de Venus.

Voi cum vedeţi treaba asta?

Follow me

Adi

Galatean de 29 de ani, mutat in Cluj din 2016. Imi plac PPC-urile, filmele, jocurile video si bunul simt.
Follow me

Abonează-te la adibot.ro prin email

Dacă îţi plac articolele de pe acest blog, adaugă-ţi adresa de email mai jos. Scriu maxim două articole pe zi, deci nu te spamez :)

Alătură-te celor 758 de abonați

One thought on “De ce NU sunt de-acord cu votul obligatoriu

  1. Pingback: PREZENŢA la vot obligatorie, exprimarea acestuia este un DREPT nu o obligaţie | Unde In Galati

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *