De ce nu mai moare Kenny?

By | ianuarie 15, 2013

kenny - 12 planteSalut! Numele meu este Kenny. Nici nu mai ţin minte de câte ori am murit până acum. Chestia e că de fiecare dată am înviat ca prin minune! Nimeni nu ştie cum fac asta. Aşa şi trebuie! Secretul meu este…

De fapt e secretul maică-mii. Om fi noi săraci, needucaţi şi ţărani, dar când vine vorba de-a învia suntem experţi!

Sunt sigur că sunteţi curioşi de ce am murit mai rar în ultimele episoade, de câteva sezoane încoace. Ei bine… secretul ăsta am să vi-l spun! Cartman – prietenul meu gras şi stupid – s-a dus în România în căutare de dragoni. Aşa a văzut el în Harry Poter: dragonii cres în România. Nu a găsit dragoni – d’oh! – aşa că, de nervi, a furat câteva baxuri de 12plante pentru că a crezut că e marijuana. S-a înşelat, aşa că le-a aruncat la gunoi. Pentru că suntem săraci, eu le-am luat de la gunoi şi le-am dus acasă. Pastilele sunt bune, indiferent ce pastile sunt, nu?

De atunci iau câte una în fiecare zi şi baaaam! nu mai mor atât de des!

Deci dacă vreţi şi voi să muriţi mai rar, mergeţi pe www.12plante.ro şi daţi-vă comandă de 12 plate. Funcţionează, zău! Eu sunt dovada VIE! Amu’… la partea cu înviatul încă nu vă pot ajuta.

Follow me

Adi

Galatean de 29 de ani, mutat in Cluj din 2016. Imi plac PPC-urile, filmele, jocurile video si bunul simt.
Follow me

Abonează-te la adibot.ro prin email

Dacă îţi plac articolele de pe acest blog, adaugă-ţi adresa de email mai jos. Scriu maxim două articole pe zi, deci nu te spamez :)

Alătură-te celor 759 de abonați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *