De ce ai accepta lecţii de viaţă de la Sişu?!

By | septembrie 23, 2014
sisu da lectii de viata

În ultima perioadă, marile „hituri” româneşti par a fi împărţite în două categorii: fie extrem de cretine (cu versuri răsuflate repetate iar şi iar), fie profunde şi sentimentale (cu versuri răsuflate repetate iar şi iar). Într-una dintre piesele proaspete apare şi Sişu, cu un mesaj foarte puternic. Atât de profund încât îmi venea să sap după el că nu-l găseam.

Asta este melodia la care mă refer:

Şi înţeleg aluziile din clip. Şi ar putea fi ok, dar doar dacă nu aş avea măcar un neuron funcţionabil.

„OOoooooo!” – îmi inspiră devotament şi multă muncă depusă pentru a realiza un astfel de hit.

Apoi apare Sişu. Care a fost condamnat pentru trafic şi consum de droguri.

Şi aici apare un paradox. De ce ai accepta lecţii de viaţă, sau orice fel de mesaj important, de la cineva care nu a realizat mare lucru în viaţă? Ai vreun motiv de a-l privi cu admiraţie? Vrei să ajungi ca el? LeL, nu!
Ştiu că în România mesajele trebuie orientate către majoritate ca să îţi asiguri o audienţă cât mai bună. Din cauza asta mi se pare greşită abordarea Monicăi Macovei care a spus că va face tot posibilul pentru a scoate îndoctrinarea religioasă din şcoli. Un mesaj de genul ăsta îi va asigura un 3,5 procente la alegeri şi nimic mai mult.

Comercialism cretin. Şi sunt ferm convins că va prinde la public şi va rupe topurile. Noroc că am căşti Pioneer care anulează complet zgomotul de fundal prin autobuze şi maxi-taxi…

Follow me

Adi

Galatean de 29 de ani, mutat in Cluj din 2016. Imi plac PPC-urile, filmele, jocurile video si bunul simt.
Follow me

Abonează-te la adibot.ro prin email

Dacă îţi plac articolele de pe acest blog, adaugă-ţi adresa de email mai jos. Scriu maxim două articole pe zi, deci nu te spamez :)

Alătură-te celor 758 de abonați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *