D-ale campaniei electorale… printre morminte

By | octombrie 30, 2014
la telefon mort de un an

Voi ştiaţi că Dan Diaconescu vrea iarăşi să devină preşedintele României? Culmea e că specimenul senzaţional deja se consideră preşedinte… al popoului. Uite cum se face campanie electorală în cel mai josnic mod posibil.

Extras din jurnalul de campanie a exclusivistului în-direct-şi-în-reluare, fenomenalul şi incredibilul care vorbeşte cu morţii la telefon, Dan Diaconescu.

Miercuri, 29 octombrie 2014, ora 10.00, DAN DIACONESCU, candidatul PP-DD la Preşedinţia României, alături de Simona MAN (si altii), vor participa la slujba de înhumare a 5 persoane (4 adulţi şi un copil), ceremonie care va avea loc la cimitirul Străuleşti 2 ( Bucureştii Noi).
Dan Diaconescu va suporta toate cheltuielile necesare slujbei de înmormântare creştinească a celor trecuţi în nefiinţă, persoane fără aparţinători şi cu identitate necunoscută.

 Yup, România, 2014, ţară europeană. Râde Pământul de noi. De aia nu ne vizitează extratereştrii. Săracii oameni, nici în mormânt nu scapă de preşedintele popoului.

P.S. Da, am halit intenţionat ‘r’-urile. Hă-hă. Dacă ţi-o plăcut, dă şi pretinilor tăi, să râdă şi ei!

Follow me

Adi

Galatean de 29 de ani, mutat in Cluj din 2016. Imi plac PPC-urile, filmele, jocurile video si bunul simt.
Follow me

Abonează-te la adibot.ro prin email

Dacă îţi plac articolele de pe acest blog, adaugă-ţi adresa de email mai jos. Scriu maxim două articole pe zi, deci nu te spamez :)

Alătură-te celor 758 de abonați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *