Dafuq i a io?

By | august 12, 2012

Treaba cu pozele alea cu câteva cuvinte pe ele cu care te poți identifica foarte ușor deja începe să mă enerveze foarte tare! Făcând abstracție de faptul că am dat unsubscribe la 80% dintre persoanele pe care le urmăresc pe Facebook din cauza asta, mai trebuie luat în calcul și factorul brainwașuitor. Da, trend-ul ăsta prostește lumea foarte mult!

Am un exemplu bun:

Deci nu știi ce să faci, să călătorești prin lume, să fii un lider, să produci o schimbare sau să intri în AIESEC și alegi ultima variantă. Ceea ce înseamnă că NU vrei să călătorești prin lume, NU vrei să fii un lider și NU vrei să faci o schimbare.

Chestia tâmpită este că AIESEC exact asta promovează: practică internațională(adică să călătorești prin lume), Leadership și dorește să aducă un impact pozitiv în societate.

Trebuiau toate alea să fie bifate? Da. Păcat că e brand-alligned materialul respectiv ceea ce înseamnă că e făcut de cineva din AIESEC. Și-acum voi înjura: lasonplmdetreabă!

Follow me

Adi

Galatean de 29 de ani, mutat in Cluj din 2016. Imi plac PPC-urile, filmele, jocurile video si bunul simt.
Follow me

Abonează-te la adibot.ro prin email

Dacă îţi plac articolele de pe acest blog, adaugă-ţi adresa de email mai jos. Scriu maxim două articole pe zi, deci nu te spamez :)

Alătură-te celor 758 de abonați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *