Dacă Facebook se închide mâine?

By | noiembrie 18, 2011

OMG! Propun încă un exercițiu de imaginație, bă! Dacă ieri întrebam ce rămâne de făcut după ce ai atins succesul pe care ți-l dorești, astăzi sunt curios cum credeți că ar reacționa întreaga lume dacă Facebook s-ar închide.

Lumea s-a schimbat extrem de mult în ultimii 5 ani de zile și în momentul de față mediile online de socializare nu sunt doar un loc de socializare sau de promovare a inițiativelor/afacerilor tale ci o nevoie. Oamenii s-au atașat atât de mult de Facebook încât pur și simplu dispariția sa ar fi devastatoare. Până și Seth Godin a evidențiat faptul că Facebook este cel mai vizitat web-site din lume.

Așadar, vă întreb, cum ați reacționa dacă Facebook s-ar închide? Eu personal cred că aș migra pe G+ cu tot cu supărări și părere de rău pentru că deși ador Facebook-ul, nu pot spune că e „unicul”. O persoană din ai mei friends pe Facebook spunea astăzi că dacă rețeaua asta s-ar închide lumea ar începe să alerge pe stradă cu poze în mână întrebând trecătorii „Do you LIKE it?”. Analizați cam cât timp petreceți pe Facebook, dacă primiți lucruri folositoare de pe rețeaua asta și cum ați mai intra în legătură cu prietenii voștri din alte țări…

Hai să vedem! Cum ați reacționa dacă Facebook s-ar închide și de ce ați reacționa așa?

Follow me

Adi

Galatean de 29 de ani, mutat in Cluj din 2016. Imi plac PPC-urile, filmele, jocurile video si bunul simt.
Follow me

Abonează-te la adibot.ro prin email

Dacă îţi plac articolele de pe acest blog, adaugă-ţi adresa de email mai jos. Scriu maxim două articole pe zi, deci nu te spamez :)

Alătură-te celor 759 de abonați

9 thoughts on “Dacă Facebook se închide mâine?

 1. Nela

  Ar fi mai bine pt toata lumea!!!!! ..eu una cred ca cei care stau pe facebook sunt NO liferi!! ..

  Reply
 2. Adi

  Dacă îți închizi contul de Facebook, nu crezi că vei interacționa cu cititorii tăi mai greu? Evident, dacă îți dorești a both-ways relationship.

  Ascultam un interviu luat lui Seth Godin astăzi în care el a evidențiat un trend foarte important: în momentul de față, tu ca scriitor(orice fel de scriitor ai fi), nu mai trebuie să cauți cititori pentru ceea ce scrii ci trebuie să îți dai seama ce să scrii pentru cititori(cred că sună mai logic în engleză). Consider că facebook îți oferă acea informație aia valoroasă – ce vor să citească oamenii.

  Îl ascultam pe piticu zilele trecute la emisiunea de pe Zuzu și el zicea că a atins limita de 5 mii de prieteni pe Facebook. Îți dai seama cât e de important să poți interacționa cu o mie de oameni(nu vor fi toți 5 mii on-line) în același timp? Evident, mai am mult de mâncat până ajung eu acolo…

  Reply
  1. Gabriel

   Ai dreptate în cazul în care interacţiunea cu cititorii depinde de Facebook. Dacă eşti blogger care îşi structurează atenţia înspre alte zone Twitter, Blog, Forum, Email; ai cum să înlocuieşti Facebook.

   E vorba de cum preferi tu să discuţi, dacă Facebook îţi ia din timpul de scris, nu mai bine îl închizi şi te concentrezi pe scris?

   Chiar trebuie să consideri fiecare caz individual, chiar dacă îi aduni pe toţi care scriu şi observi un trend.

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *