Dacă ei ne vor proşti, fac încât aşa să fie!

By | iunie 9, 2013

Am tot vorbit despre credinţă, cre(ş)tinism şi dumnezeu pe-aici. Cei care au citit ştiu că eu nu cred în nimic, uneori doar în mine.

Ei bine, drepturile omului and stuff like that nu se aplică dacă nu îl ai pe dumnezeu în tine. Acum, ce mă uimeşte pe mine, e felul în care au pus problema cretinii pe care i-au votat pensionarii: „Aşa să îmi ajute dumnezo” e mai puternic şi mai bun decât „jur pe onoare şi conştiinţă”. Vorbesc despre revizuirile constituţiei.

Un fel de „de ce mulă de cal putrezit să le arăt că nu am oonoare şi conştiinţă şi nu-mi pasă decât de coaiele mele? las’ că îl iau pe dumnezo ăsta în gând şi la furat cu mine!”.

Dacă nu mă credeţi, aveţi link aici.

Amu’, cineva a reacţionat la ştirea asta cu „eu am plecat de-aici!”. Partea proastă e că e vorba de o persoană tânără, inteligentă şi cu un viitor promiţător. Oare câţi tineri valoroşi vor mai fi alungaţi din distopia asta numită România?

Follow me

Adi

Galatean de 29 de ani, mutat in Cluj din 2016. Imi plac PPC-urile, filmele, jocurile video si bunul simt.
Follow me

Abonează-te la adibot.ro prin email

Dacă îţi plac articolele de pe acest blog, adaugă-ţi adresa de email mai jos. Scriu maxim două articole pe zi, deci nu te spamez :)

Alătură-te celor 758 de abonați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *