Cum să nu fi rasist?!

By | aprilie 1, 2012

Am tot zis că nu sunt rasist, urăsc toți oamenii în egală măsură. Dar totul variază în funcție de context. Astfel, în viața de zi cu zi nu prea suport oamenii pentru că fie dau de ei prin autobuz și miresmele de cimitir, usturoi sau ceapă îmi maltratează nasul, fie îi văd pe la biserică în toată ipocrizia. În funcție de context, reacționez ca Hitler și îmi doresc să stârpesc anumite specimene de pe fața pământului cu zâmbetul pe buze.

Pe țigani îi cunoaștem. Sunt peste tot. Italienii sunt sătui de ei, francezii la fel și germanii și bratinicii și probabil întreaga Europă. Eu am copilărit într-un cartier unde țiganii erau peste tot, văd lucrurile nițel diferit. Mă rog, nu sunt nici chiar atât de bătut în cap încât să îi bag pe toți în aceeași oală. Prefer să-i împart în două categorii:
1. Cei care merită să trăiască.
2. Cei care nu merită să trăiască.
Pentru că și ei sunt oameni, fac această împărțire luând în considerare bunul simț de care dau dovadă.

Un doctor a fost bătut de niște corcituri pe holurile Spitalului de Urgență Galați. Priviți imaginile surprinse de cameră. Unde era paza? Fumau țigări în fața spitalului, sunt sigur de asta, i-am tot văzut.

Dacă erau români, probabil nu ar fi fumat pe hol pentru că deh, românii oricât de needucați ar fi, au nițel de bun simț. Chiar dacă ar fi avut tupeul să aprindă o țigară în interiorul spitalului, un român ar fi stins țigara imediat, simțindu-se stânjenit. Dar corciturile astea fără drept de viață nu pot face lucrul ăsta. Pentru că sunt animale.

Și da, sunt rasist. I-aș lega de un copac dintr-o mlaștină plină de țânțari, în pielea goală. Să moară în chinuri, să îi aud cum urlă de durere în timp ce eu stau și privesc totul cu o pungă de pop-corn în mâna dreaptă, o țigară în bot și o doză de bere în cealaltă mână, zâmbind mulțumit.

Hitler nu a fost 100% nebun.

Exagerez? Tu ce părere ai?

Sursa foto: kkk.org

Follow me

Adi

Galatean de 29 de ani, mutat in Cluj din 2016. Imi plac PPC-urile, filmele, jocurile video si bunul simt.
Follow me

Abonează-te la adibot.ro prin email

Dacă îţi plac articolele de pe acest blog, adaugă-ţi adresa de email mai jos. Scriu maxim două articole pe zi, deci nu te spamez :)

Alătură-te celor 759 de abonați

One thought on “Cum să nu fi rasist?!

  1. delataste

    Nu cred ca romanii n-ar fi fumat pe hol, chiar nu cred. Exista o gramada de romani needucati, la fel cum exista o gramada de tigani needucati. Dar asa cu unii romani au bun simt, si unii tigani au asa ceva.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *