Cum îmbătrânim în staţii, aşteptând autobuzele Transurb

By | aprilie 24, 2015
transurb avocat

Joi, cea mai importantă informaţie din presa gălăţeană a fost faptul că sunt şanse foarte mari ca de pe 9 mai să dispară caşcarabetele maxi-taxi. O parte dintre trasee ar urma să fie preluate de Transurb, cu autobuzele sale care iau foc în trafic. Mie-mi convine, probabilitatea de a mă afla într-un autobuz în flăcări mi se pare mică. Azi am mers cu Transurb…

Vineri, am plecat, în jurul orei 13,05, de la Teatrul Dramatic. Am urcat într-un 102 destul de plin cu copii de liceu şi pensionari. La 13,10 am coborât în centrul, la Vodafone Bălcescu.

La 13,15 am urcat în 34 – trebuia să ajung la Apaterm, pe Coşbuc. Nu m-am uitat la ceas la ce oră am coborât în staţie, am multe pe cap. Mers la societatea falimentară, rezolvat parţial treaba, înjurat bine lumea pe-acolo şi plecat înapoi în staţie. La ora 13,35 m-am aşezat pe bancă. La 13,45 a venit un 12.

Am mers cu el până la Potcoava, unde am coborât şi am luat un 104, troleu. La ora 14,02 am ajuns înapoi de unde am plecat.

Da, am îmbătrânit complet.

Ce-i drept, când eram în 104, stând ca un boss pe scaun, la două băncuţe distanţă de mine era o tanti care mânca dintr-un baton de salam. JOS TRANSURB!!!

CUM BHA SA DESFINTEZI MAXI TAXI GANDESTE BHA IN PLM INAINTE SA SPUI ASA CEVA!

Follow me

Adi

Galatean de 29 de ani, mutat in Cluj din 2016. Imi plac PPC-urile, filmele, jocurile video si bunul simt.
Follow me

Abonează-te la adibot.ro prin email

Dacă îţi plac articolele de pe acest blog, adaugă-ţi adresa de email mai jos. Scriu maxim două articole pe zi, deci nu te spamez :)

Alătură-te celor 759 de abonați

10 thoughts on “Cum îmbătrânim în staţii, aşteptând autobuzele Transurb

  1. V

    Îmi place mult evaziunea fiscală și detest să plătesc taxe pe venit, ca un om normal.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *