Cum a fost la concertul The Mono Jacks din Daily Pub. Urmează Luna Amară!

By | ianuarie 29, 2016
the mono jacks luna amara

Pe 23 ianuarie a avut loc concertul trupei The Mono Jacks în Daily Pub. A fost o seară faină, cu sunet bun din punctul meu de vedere și multă lume. Iată câteva imagini, pentru cei care nu au reușit să ajungă sau cei care vor să își amintească 🙂

Peste doar o săptămână, tot în Daily Pub din Galați vor concerta cei de la Luna Amară!

Nu am foarte multe cuvinte pentru a descrie concertul celor de la The Mono Jacks, căci a fost conform așteptărilor mele. Vocea a fost faină, sunetul a fost bun, iar publicul a fost okay. N-o lungesc, am făcut niște clipuri scurte din care cred că vă puteți lămuri. Vă rog să scuzați zbieratul și tremuratul – mă bâțâiam, mno:

Maria

Gândurile

We’re all getting older

Woman

Poze de la concert:

Pe Mihnea de la Luna Amară l-am văzut ultima oară înainte de Crăciun, când am coborât din tren în gara Cluj. Cică era la câteva compartimente de mine. Oh, well…

Trupa Luna Amară „cântă de 15 ani sincer și fără ocolișuri” și urmează să o facă iar la Galați. La fel ca în cazul celor de la The Mono Jacks, concertul era programat în luna decembrie a anului trecut, dar a fost amânat din mai multe motive.

Cu toate astea, fanii îi pot vedea pe 6 februarie, în Daily Pub. Rezervările se pot face la office@dailypub.ro, 0236.41.99.77 și 0724.689.827, iar intrarea va fi doar 25 de lei. Evenimentul de Facebook îl găsiți aici.

În caz că nu i-ai văzut live până acum, du-te, serios!, o să-ți placă tare mult!

Foto de Paul Coev, sursa

Follow me

Adi

Galatean de 29 de ani, mutat in Cluj din 2016. Imi plac PPC-urile, filmele, jocurile video si bunul simt.
Follow me

Abonează-te la adibot.ro prin email

Dacă îţi plac articolele de pe acest blog, adaugă-ţi adresa de email mai jos. Scriu maxim două articole pe zi, deci nu te spamez :)

Alătură-te celor 759 de abonați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *