Cultiva-m-aș!

By | mai 25, 2012

Evident că în sensul de a crește mai mulți Adi! Să fim serioși, the world can not get enough of me!

Lăsând gluma la o parte, săptămâna asta chiar am fost la foarte multe evenimente culturale și partea cea mai bună e că încă nu s-a terminat. Mi-ar fi prins bine ceva mai mulți bănuți și o să vedeți de ce în rândurile ce urmează.

Astăzi am avut plăcerea de a merge ca blogger la o conferință de presă ținută de AIESEC Galați ce a avut-o în prim-plan pe doamna Adi. S-a descurcat foarte bine draga de ea și mi-a plăcut atmosfera tare de tot! Am rămas în cap cu două- ba nu, trei- lucruri în cap:
1. Doamna Adi e cea mai tare.
2. Duminica asta, la Potcoava de Haur, începând cu orele 15 o să puteți cunoaște foarte multe lucruri despre culturile asiatice. Și nu mă refer la orez ci la obiceiurile lor, veți putea vorbi cu oameni născuți și crescuți acolo, poate să și gustați câte ceva tradițional.
3. Lumea nu prea e interesată de astfel de inițiative și preferă politica sau mondenul în schimb. Huăăăă!
Mi se pare trist că alegem murdăriile ce ni se bagă pe gât fie că vrem, fie că nu vrem și mi se pare dezamăgitor că se și vinde murdăria electorală. Fu#ked up world, i guess. Voi ce părere aveți de treaba asta?

Mai acum câteva zile, luni cred, am tras o fugă pe la târgul de carte de la Nespălata și iarăși am fost plăcut surprins și nu prea. Unu la mână- partea bună- cărțile erau mega ieftine: 10, 5 sau 3 lei și cam aveai de unde să alegi indiferent de gusturi- aici intervine treaba cu banii din introducere :wink:. Chiar am văzut un stand unde aveau vreo 5-6 cărți pe coperțile cărora erau sâni de femeie în toată splendoarea. Awesome!
Doi la mână, la fel ca anul trecut, fu o scenă și la momentul respectiv erau niște plozi pe scena care dansau. Cute! Dar melodiile pe care dansau nu erau deloc okay. De când plm e în regulă să lăsăm plodoaicele de 6-10 anișori să „shake your ass” în fața tuturor? Și ne mai mirăm de ce majoritatea se rateaza…

A fost cineva la treaba cu berea de la Hotelul Dunărea? Cum sunt prețurile? Care e atmosfera?

Week-end-ul ăsta, în afară de Global Village-ul de la orele 15, de la Potcoava, ce e de făcut în orașul ăsta?

Follow me

Adi

Galatean de 29 de ani, mutat in Cluj din 2016. Imi plac PPC-urile, filmele, jocurile video si bunul simt.
Follow me

Abonează-te la adibot.ro prin email

Dacă îţi plac articolele de pe acest blog, adaugă-ţi adresa de email mai jos. Scriu maxim două articole pe zi, deci nu te spamez :)

Alătură-te celor 759 de abonați

3 thoughts on “Cultiva-m-aș!

 1. 3rdeye

  multumim de info. ar mai fi in fiecare marti al casa de cultura, sunt acolo cateva seminarii despre autocunoastere, ezoterism, nu retin exact, amvazut un afis interesant, in ultima clipa cand coboram dintr-un autobuz. Am imresia ca e martea la ora 17:30

  Reply
  1. Adi

   Am sa ma interesez. Pare interesant atat timp cat nu e vorba de vreo secta religioasa…

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *