Corectitudinea de formă

By | octombrie 14, 2014
legea corectitudine

Astă vară, un cititor al „Vieţii libere” mi-a lăsat pe Facebook un clip filmat cu telefonul în care un gardian public din Parcul Viva juca mingea cu nişte discriminaţi pe terenul de fitness în aer liber. Am făcut un articol micuţ la care am adăugat filmuleţul şi în scurt timp a venit un comunicat din partea Primăriei.

Prin comunicatul respectiv, Marius Stan, care culmea! era în concediu în perioada aia (ca să vezi determinare, LEL!), anunţa că în urma celor filmate a decis sancţionarea firmei care asigura paza şi ordinea în Parcul Viva. Nu am nici cea mai mică idee ce a păţit agentul respectiv.

În comentarii, unii au sărit cu gura că „bravo, aţi mai lăsat un amărât fără loc de muncă”. Repet, nu ştiu cum a fost sancţionat, dar probabil aşa e: o rămas fără loc de muncă.

Nu pot spune că mă simt vinovat. Îmi place corectitudinea şi bunul simţ şi cred că ţara asta are şanse de-a se redresa doar dacă principiile astea două sunt aplicate de oricine, indiferent de locul de muncă sau de cât de sus se află din punct de vedere profesional. Şi ţin minte că printre toate comentariile negative la adresa articolului, era şi unul care spunea ceva de genul „bă, buna conduită nu se aplică doar pentru unii”.

Da, ştiu că legea nu se aplică la fel pentru toată lumea (din cauza corupţiei), dar cred cu tărie că asta nu motivează trecerea cu vederea ale anumitor „fraude”, oricât de mici ar fi. Dacă mă prinde Poliţia trecând strada prin loc nepermis merit amenda, nu am ce comenta.

Follow me

Adi

Galatean de 29 de ani, mutat in Cluj din 2016. Imi plac PPC-urile, filmele, jocurile video si bunul simt.
Follow me

Abonează-te la adibot.ro prin email

Dacă îţi plac articolele de pe acest blog, adaugă-ţi adresa de email mai jos. Scriu maxim două articole pe zi, deci nu te spamez :)

Alătură-te celor 758 de abonați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *