Zvonurile cu copii dispăruţi sau răpiţi nu sunt o noutate

By | octombrie 27, 2014
zvonuri false copii rapiti

Săptămâna trecută am dat peste o panaramă de anunţ pe Facebook, care a fost luat de bun de extraordinar de mulţi părinţi, transformând o farsă într-o isterie generală. Nu, nu sunt copii disparuti sau rapiti in Galaţi, zvonurile care circulă pe Facebook sunt false. Şi ghici ce? Nu e o chestie nouă, s-a mai întâmplat.

Luni, 27 octombrie, până şi „Viaţa liberă” reia apelul la calm şi raţiune către părinţi. Zvonurile despre COPIII RĂPIŢI creează isterie publică.

Şi Gabriel Ursan zice că zvonurile cu copii disparuti sau rapiti din Galaţi reprezintă temeri false.

La o simplă căutare pe Google, putem vedea uşor cum ideea asta nu s-a aplicat doar la Galaţi şi nu e nouă. Cazuri asemănătoare s-au petrecut luna asta şi în Buzău; evident că totul fu fals. Pe pagina a doua titlurile revin, dar anul se schimbă: 2011. Gândul are un articol pe tema asta, „acţiunea” petrecându-se în Bucureşti.

Băi, până şi pe forumul creştin-ortodox scrie că totul e o mizerie de păcăleală idioată. Nu sunt copii disparuti sau rapiti, aparuti apoi morti fara organe.

Dragi adulţi, nu mai daţi crezare la toate tâmpeniile care circulă pe internet, nu mai deschideţi mailurile cu titlul „Extrem de important!!! Deschide asta dacă eşti mamă!!!”.

Şi repet: sintagmele „Nu e o glumă” şi „Dacă nu ţi-a plăcut mesajul îl poţi şterge” nu fac decât să întărească faptul că oricine a compus textul respectiv e un idiot şi merită o clismă cu spirt. Cineva cu minte bolnava cerseste atentie raspandind aceste zvonuri despre copii disparuti sau rapiti.

Daţi şi voi un SHARE în lista voastră ca să se calmeze părinţii paranoici.

copii disparuti sau rapiti

Follow me

Adi

Galatean de 29 de ani, mutat in Cluj din 2016. Imi plac PPC-urile, filmele, jocurile video si bunul simt.
Follow me

Abonează-te la adibot.ro prin email

Dacă îţi plac articolele de pe acest blog, adaugă-ţi adresa de email mai jos. Scriu maxim două articole pe zi, deci nu te spamez :)

Alătură-te celor 759 de abonați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *