Să nu mai judecăm femeile de la birou

By | octombrie 31, 2014
naughty secretary

Rândurile astea sunt scrise cu maximum de respect şi apreciere pentru femeile de la birou, oricare ar fi ele şi oriunde ar munci. Doamnelor, nu vă bag pe toate în aceeaşi oală, nu mi-aş permite aşa ceva niciodată! Pur şi simplu vreau să vă transmit acele vorbe pe care nu le auziţi foarte des.

Da, eu chiar cred că depuneţi o muncă monumentală şi că nu sunteţi plătite destul pentru asta. În semn de mulţumire, lună de lună, îmi voi dona jumătate de salariu către voi toate. Şi bonurile de masă.

Da, eu chiar cred că sunteţi prea blânde şi binevoitoare. Noi, ăştia care nu muncim la birou de la 09,00 la 16,00, vă rugăm să ne înjuraţi când ne vedeţi pe stradă sau când avem neobrăzarea de-a cere o adeverinţă. Încercaţi să ne înţelegeţi, de multe ori neuronii noştri mor.

Da, eu chiar cred că e indicat să uitaţi în anumite luni că mai sunt angajaţi care trebuie să primească leafa. Dă-i în fasole de nerecunoscători, nişte proşti!

Follow me

Adi

Galatean de 29 de ani, mutat in Cluj din 2016. Imi plac PPC-urile, filmele, jocurile video si bunul simt.
Follow me

Abonează-te la adibot.ro prin email

Dacă îţi plac articolele de pe acest blog, adaugă-ţi adresa de email mai jos. Scriu maxim două articole pe zi, deci nu te spamez :)

Alătură-te celor 758 de abonați

2 thoughts on “Să nu mai judecăm femeile de la birou

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *