Concert OCS, Luna Amară şi Alternosfera, la Galaţi

By | februarie 13, 2015
rock galati

După cum vă spuneam într-o postare anterioră, la Galaţi, în viitorul apropiat, vom avea parte de concerte destul de faine. Majoritatea dintre ele vor fi găzduite de Daily Pub, care mie-mi pare cel mai fain loc din oraşul ăsta. E bine că e micuţ, e rău că e nu tocmai încăpător… asta voi decideţi.

În aceeaşi postare vă spuneam că pe 21 martie va avea loc „LIVE L’AMBASADOR” – patru trupe pe aceeaşi scenă. În primă instanţă văzusem doar de OCS pe data aia la Galaţi, dar am aflat ulterior că evenimentul era mai mare de-atât. Luna Amară, Alternosfera, trupa gălăţeană Over şi MC Liviu se află printre protagonişti de-asemenea.

Locaţia a fost aleasă pentru că poate găzdui până la 2.000 de oameni, din câte am aflat de la Liviu. E mişto că s-a găsit un loc unde să se poată face concerte mai măricele. Biletul mi se pare super ieftin – 40 de lei; sunt patru trupe.

poster concert

Line-up:

Warm-up cu MC Liviu

Over

Luna Amară

Omul cu Şobolani (vor lansa „Baloane de săpun”)

Alternosfera.

Am vorbit deja cu oameni care sperau ca Alternosfera să fie primii sau ultimii. Nu le place, nu vor să-i vadă.

Biletele nu au fost încă puse în vânzare. Se vor putea cumpăra înainte, chestie pe care o încurajez. Locaţia e mare şi încăpătoare, dar cred că se va aduna multă lume. Sau aşa sper. E primul eveniment mare din 2015 şi au trecut luni bune de la precedentul. Am să revin cu detalii când vor fi stabilite şi le voi afla.

Mi-ar plăcea tare de tot să-i văd pe Coma şi Implant pentru refuz la Galaţi în viitorul apropiat…

Dă un share prietenilor de pe Facebook, ca să afle lumea din timp.

Follow me

Adi

Galatean de 29 de ani, mutat in Cluj din 2016. Imi plac PPC-urile, filmele, jocurile video si bunul simt.
Follow me

Abonează-te la adibot.ro prin email

Dacă îţi plac articolele de pe acest blog, adaugă-ţi adresa de email mai jos. Scriu maxim două articole pe zi, deci nu te spamez :)

Alătură-te celor 759 de abonați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *