Cine este omul meu politic preferat

By | martie 3, 2016
ionut pupuchi

Zilele trecute, pe Facebook, plângeam că am primit iar o invitație de la Raabis Bădiță, omul, de a da like unei alte pagini pe care era pusă fața unui om politic de Galați. M-am scârbit și am dat block-uri și reporturi. Să fie bine.

Cu toate astea, nu mi-am făcut publică preferința politică și poate că am greșit. Așa că în rândurile ce urmează veți afla detalii despre omul meu politic preferat.

Rugămintea de a scrie rândurile astea a venit din partea lui Gabriel Ursan – citiți postarea lui despre omul său politic preferat.

Omul meu politic preferat nu are nimic diferit în comparație cu arhicunoscuții care se tot perindă pe scena politică din România de peste un sfert de secol. Tot două mâini are, tot doi ochi, tot două picioare. Omul meu politic preferat tot din banii pe care-i dăm noi statului își ia leafa.

Omul meu politic preferat nu știe de existența mea și nici nu-i pasă de rândurile astea. E vorba despre un domn care-și vede de treabă și în loc să trăncănească aiurea, scobindu-se în nas prin plenuri, își vede de responsabilitățile cu care s-a ales atunci când a fost ales.

Nu am primit absolut nimic special de la omul meu politic preferat și nici nu aș vrea. În schimb, m-a ajutat creând un mediu de creștere economică în care mă pot dezvolta atât financiar, cât și profesional. A făcut adevărate proiecte de dezvoltare a infrastructurii, iar investitorii vin unul după altul. A rezolvat probleme arzătoare care vizau comunități întregi și a atras…

Nu. Stai. Omul ăsta politic nu există…

Omul meu politic preferat m-a adus în situația de a nu prea avea unde să mă angajez. Omul meu politic preferat a luat „măsură” după măsură prin care a reușit să distrugă un oraș. Poate că viziunea lui este una pe termen mult mai lung, în comparație cu a mea. Poate că s-a teleportat în viitor și a văzut că absolut toate ramurile industriei trebuie să dispară, căci altfel vom muri cu toții.

Omul meu politic preferat a avut grijă să o ducă de mii de ori mai bine ca noi. Nu are afaceri clasice, ci deține afaceri cu statul, prin care-și dă contracte singur – ai putea să spui că muncește pentru blana lui. Omul meu politic preferat are grijă să-și arate moaca la dimensiuni uriașe, cu tot cu partid, chiar dacă nu a început încă campania electorală.

Chiar vă îndemn să-l votați iarăși pe omul meu politic preferat. Ar fi o pierdere uriașă pentru omenire dacă ar rămâne fără loc de muncă.

Așa că fără nicio rușine, vă îndemn să-l promovați și să-l realegeți pe omul meu politic preferat. Da, pe față, îi fac reclamă. Gratuit. Te îndemn și pe tine, dacă ai un blog sau un profil de Facebook să faci la fel.

Pentru cei în căutare de un nume căruia să-i dați votul din toată inima, căutați pe buletinele de vot Pulea Spătaru.

În iunie 2016 votați Pulea Spătaru. Pulea Spătaru pentru Primărie. Pulea Spătaru pentru Consiliul Județului. Nu vă lăsați orbiți de restul, votați Pulea Spătaru!

ionut pupuchi

Iar strict pe Galați votaț Bebe! Votaț! Votaț.

Follow me

Adi

Galatean de 29 de ani, mutat in Cluj din 2016. Imi plac PPC-urile, filmele, jocurile video si bunul simt.
Follow me

Abonează-te la adibot.ro prin email

Dacă îţi plac articolele de pe acest blog, adaugă-ţi adresa de email mai jos. Scriu maxim două articole pe zi, deci nu te spamez :)

Alătură-te celor 759 de abonați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *