Cel mai frumos secret din univers- condiția

By | aprilie 20, 2012

„Asta schimbă toată ecuația. Nimic din ce știu nu e autentic, totul e fabricat. Nu mă încadrez în tipare, știu asta de când am început să gândesc dar așa ceva…

Câtă presiune poate suporta o persoană? Cât păr alb trebuie să aibă un tânăr în cap? Tot ce-mi vine în minte în momentul de față e o imagine cu un zeu ce susține întreaga planetă pe umeri. De aș fi zeu, de aș avea super puteri nu ar fi nici o problemă. Totuși, am 180 de centimetri și doar vreo 60 de kilograme, nu prea mă încadrez în tiparele zeilor. Am avut mâinile și picioarele rupte, am fost bolnav, fulgere nu-mi ies prin fund și nici lasere din ochi. Am încercat să închid ușa de la cameră cu puterea minții și nu s-a întâmplat nimic. Cum să apăr eu o lume întreagă? Cui să cer ajutorul? Cine m-ar asculta? De aș spune lucrul ăsta lumii nu m-aș alege decât cu un loc în primul rând la azilul de nebuni. Probabil ar fi mai bine așa doar că nu pot respira știind ce știu și nefăcând nimic.

Din momentul de față am la dispoziție 66 de ore. La naiba, voiam să termin și eu serialul ăla House în viața asta! Voiam să conduc o mașină la un moment dat, să îi văd live pe cei de la Placebo, Godsmack, Rise Against, Metallica, Slipknot, System of a down. Voiam să-l văd pe frati-miu cântând la o chitară electronică pe care eu să i-o dăruiesc. Și voiam să fie un Fender, nu o bobârcă. Voiam să apuc să am propriul apartament și o nevastă cicălitoare. Ecuația s-a schimbat. Nu cred că e momentul potrivit să mă dau bătut.

De ce nu se întâmplă treaba asta în America? De ce nu e ca-n filme?! Ar fi fost atât de simplu să fie altcineva, să nu fiu eu cel cu responsabilitatea vieții… ”

Băiatul își stinse țigara și privi spre cer:
„Mda, acolo, undeva… Bravo, Adi, ai pierdut fix 39 de minute fără să găsești o soluție! Proactivitatea vieții! Ufff! Să implic bloggerii? Ăștia ar trolla sau nici nu ar da importanță dacă le dau un mail. Să mă duc la ziare? Ar fi fost eficient dacă eram Irinel sau Botezatu… Cum să atrag eu atenția oamenilor?”

22 aprilie, miezul nopții, un tânăr…

„Am nevoie de Excalibur. Sau de o sabie Jedi. Sau să învăț foarte repede să scuip flăcări. Sau aș putea să jefuiesc o bancă… Oricum nu va mai conta. Tot ce trebuie să fac este să fac rost de ceea ce mi-a spus Zaț. Vai ce mă disperă când cineva îți oferă soluția dar nu și metoda de a obține rezultatul! E exact ca în clasa a 5-a când nu știam răspunsul unui exercițiu, mă uitam la sfârșit după rezultat și realizam că de fapt nu știu cum să ajung la rezultat. Evident că deznodământul e vital dar fără intrigă, fără desfășurarea acțiunii și fără punct culminant nimic nu are sens. Îmi scapă ceva… Trebuie să facă sens!

De unde fac eu rost de un iPad 2 în două zile?”

************************************************************

Știu că lucrurile nu fac sens. De-asemenea știu că e nițel aiurea să citești ceva pe bucățele. Așa că aveți PDF-ul cu toată povestioara la dispoziție(click pe link-ul precedent sau aici). Are doar 9 pagini, mai mult de 10 minute nu vă răpește și promit să fie 10 minute captivante! Elefant.ro a implementat comanda printr-un click așa că și eu fac la fel: click & enjoy!

Acest articol face parte dintr-o serie pentru campania Elefant.ro prin Blogal Initiative.

Sursa foto: blog.luxuryproperty.com

Follow me

Adi

Galatean de 29 de ani, mutat in Cluj din 2016. Imi plac PPC-urile, filmele, jocurile video si bunul simt.
Follow me

Abonează-te la adibot.ro prin email

Dacă îţi plac articolele de pe acest blog, adaugă-ţi adresa de email mai jos. Scriu maxim două articole pe zi, deci nu te spamez :)

Alătură-te celor 758 de abonați

2 thoughts on “Cel mai frumos secret din univers- condiția

  1. Adi

   Adi are nevoie de un iPad ca să salveze lumea! Glumesc, lucrez deja la continuare, am să postez totul în câteva zile.

   Mulțam de vizită!

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *