Cea mai moarte proastă!

By | ianuarie 2, 2013

LOS ANGELES (MEDIAFAX) – Un fotograf a murit lovit de o maşină în timp ce făcea poze unui alt automobil sport care îi aparţine cântăreţului Justin Bieber, informează news.bbc.co.uk.

Potrivit declaraţiilor poliţiştilor, fotograful a murit la spital pe 1 ianuarie. De asemenea, autorităţile au confirmat faptul că Bieber nu era în maşină la momentul producerii accidentului care a avut loc pe Bulevardul Sepulveda din Los Angeles.

Ferrari-ul alb al lui Justin Bieber era parcat după un semafor, iar fotograful a fost lovit de o maşină în timp ce traversa bulevardul.

Deci lasonpula me de treabă! Nu e vina lui Biever, nici a fotografului, nici a şoferului care l-a călcat pe nenea cu aparatul foto! E vina tuturor pizdulicilor de 12-13 ani care l-au transformat pe Biever în idolul lor, „bărbatul” cu care le-ar plăcea la nebunie să îşi rupă „folia” şi să treacă în rândul femeilor adevărate.

Follow me

Adi

Galatean de 29 de ani, mutat in Cluj din 2016. Imi plac PPC-urile, filmele, jocurile video si bunul simt.
Follow me

Abonează-te la adibot.ro prin email

Dacă îţi plac articolele de pe acest blog, adaugă-ţi adresa de email mai jos. Scriu maxim două articole pe zi, deci nu te spamez :)

Alătură-te celor 758 de abonați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *