Cât de bune sunt ad-urile prin Facebook

By | august 22, 2014

Foto de la mashable.com

De-obicei nici nu le dau atenţie. Ştiu unde sunt poziţionate şi pur şi simplu le trec cu vederea. Cu toate astea, trebuie să recunosc faptul că ad-urile prin Facebook sunt destul de inteligente.

Am căutat căşti cu microfon acum câteva zile pentru că mi se stricase handsfree-ul de la smartphone. Am răsfoit toate site-urile în care am încredere, printre care se numără şi PcGarage. Am şi adăugat produse în coş,

Facebook pcgarage ad

Facebook ads sunt bune

Da, perechea aia de căşti încă o am în coş la PcGarage. Mi-e greu să cred că este o coincidenţă. În schimb – în cazul în care aveaţi dubii – e clar că activitatea mea online a fost bine înregistrată; am scris despre asta în detaliu, în postarea „Navigăm într-o bulă. Partea negativă a internetului orientat pe user”. Presupun că de-asta unii proşti ies la proteste.

Pe mine nu mă deranjează ad-ul ăla, ba din contră, mă încântă faptul că Facebook ştie ce vreau şi îmi oferă fix aia. Dacă ar „repara” şi reach-ul paginilor, aş fi mult mai mulţumit.

Până una alta, să ne delectăm cu cretinii care participă la ice bucket challenge şi se electrocutează. E de bine.

Follow me

Adi

Galatean de 29 de ani, mutat in Cluj din 2016. Imi plac PPC-urile, filmele, jocurile video si bunul simt.
Follow me

Abonează-te la adibot.ro prin email

Dacă îţi plac articolele de pe acest blog, adaugă-ţi adresa de email mai jos. Scriu maxim două articole pe zi, deci nu te spamez :)

Alătură-te celor 758 de abonați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *