Capta-mi-ai atentia!

By | mai 21, 2012

Bun, dupa o saptamana de pauza si nu prea zic sa ma trezesc dimineata, sa vad Game of Thrones, sa beau o cafea, sa mai citesc niste bloguri si sa plec la scoala. Dezobisnuit, m-am tot lalait si era cam tarziu cand am iesit pe usa. Ma rog, sfertul academic fu de partea mea si la si un sfert eram in sala.

Domnul profesor- il respect, de aia folosesc un asa formal apelativ- stie. Dar stie bine, zau, cam tot ce tine de limba si literatura si nu numai romana! Stie si sa capteze atentia caci sesizeaza bine cand ne-am plictisit si hop strecoara o gluma! Tot nu merge. Tonul vocii lui desi se ridica atunci cand ceva e important ma face sa inchid ochii…

Ma gandesc la ceilalti profi pe care i-am avut pana acum. Exemplul de mai sus e un caz fericit. Totusi, sunt sigur ca sunt mii de profesori in Romania carora nu prea le pasa de ceea ce fac. Vin la ora, fac prezenta si apoi isi turuie lectia nepasatori si monotoni dupa care pleaca. De altfel sunt mandri ca ei sunt cei care educa viitorul tarii si considera ca nu li se cuvin salariile de mizerie. Partea proasta e ca multora li se cuvine chiar si mai putin decat primesc…

Miercuri sunt invitat la o conferinta de presa si chiar sunt entuziasmat pe tema asta. Sa vedem ce lucruri interesante se mai petrec prin orasul asta mirobolant. 

Intre timp, ma voi stradui sa nu adorm. Saptamana voastra cum a inceput?

Follow me

Adi

Galatean de 29 de ani, mutat in Cluj din 2016. Imi plac PPC-urile, filmele, jocurile video si bunul simt.
Follow me

Abonează-te la adibot.ro prin email

Dacă îţi plac articolele de pe acest blog, adaugă-ţi adresa de email mai jos. Scriu maxim două articole pe zi, deci nu te spamez :)

Alătură-te celor 759 de abonați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *